Goede service, doen wat ze moeten doen en repareren alleen wat nodig is en geven duidelijk advies.
Mijn auto is hier al jaren in onderhoud. Het inplannen is heel prettig, je wordt goed op de hoogte gehouden van eventuele bijzonderheden en de service is super.
Een zeer tevreden klant. Ik kom al ruim 20 jaar bij deze garage, heel veel auto's hier gekocht, altijd goed. De service is uitmuntend.
Je wordt snel en vakkundig geholpen
had een auto gezien , en deze werd gereserveerd zodat ik er niet voor niks 200 km voor zou rijden .
Met een oldtimer kun je er uitstekend terecht. En je mag er zelf bij blijven en alles bespreken.
Op zoek naar een nieuwe auto kwam ik bij Auto Centrale Alkmaar terecht. We zijn snel en vriendelijk geholpen. Ik ben een weekje later (nadat auto helemaal apk goedgekeurd was) blij in m’n nieuwe auto weggereden en ben er nog steeds heel blij mee! Bedankt Auto Centrale Alkmaar! Tot volgend jaar bij de volgende keuring!
Heel goed ontvangen Goede informatie en duidelijk
klant vriendelijk plus goede servies .
Vriendelijk, deskundig en altijd een goede oplossing
Fijne garage waar ik al heel wat jaren kom. Altijd open over wat ze doen en wat het kost.
Goeie ontvangst, ze laten je lekker rondstruinen en pas als je vragen hebt komt iemand je te woord staan. Koffie, praatje, relax, niet opdringerig. Kortom, verstand van zaken.
Persoonlijke aandacht: Bij Auto Centrale Alkmaar staat de klant centraal. Het team neemt de tijd om je te leren kennen en je wensen te begrijpen. Ze denken met je mee en bieden je eerlijk en transparant advies. Vriendelijk en behulpzaam: De medewerkers van Auto Centrale Alkmaar zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze staan klaar om je te helpen met al je vragen en zorgen. Je voelt je er meteen welkom en op je gemak. Klantgericht: Auto Centrale Alkmaar is erop gericht om je de best mogelijke service te bieden. Ze gaan net dat stapje extra om ervoor te zorgen dat je tevreden bent.
Vanaf het begin hadden mijn vrouw en ik vertrouwen in deze garage: netjes, schoon en vriendelijk. Uitstekend geholpen. Auto is zoals beloofd op tijd en volgens onze afspraken opgeleverd. Bedankt!
Al vele jaren klant bij de Auto Centrale Alkmaar en in die jaren nog nooit teleurgesteld geweest. Het is een professionele organisatie en duidelijk in hun communicatie over onderhoud, reparatie en prijs.
Redelijke prijs, behulpzaam en vriendelijk
Goed advies en duidelijk overzicht van gemaakte kosten
Altijd goede service qua APK, onderhoud.
Ze zijn duidelijk en transparant wat de kosten zijn bij onderhoud en bellen het door. Vriendelijke en meedenkend personeel. Wij komen er al 15 jaar voor onderhoud en aanschaf van auto,s.
Geen onnodige reparaties maar eerlijk en goed advies
Met Maarten van Auto Centrale heb ik goede en praktische afspraken kunnen maken over welk onderhoud er in welke mate moest plaatsvinden en dat heeft hij vervolgens precies zo uitgevoerd. Uistekend werk en geen nonsens!
Goede hulp bij het kiezen van een andere auto en een goed bedrag gehad voor de inruil auto
Ke wordt gebeld als er iets is en ze vertellen netjes wat er aan de hand is
Altijd top service!
Een uitstekend bedrijf met uistekende service.
Berenkoog 3 A
1822 BH Alkmaar
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.