5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Beste autobedrijf wat ik in 38 jaar autorijden heb gehad. Na een tijdje rijden bleek de motor niet goed te zijn.Deze hebben ze vervangen voor een jongere motor die veel minder kilometers heeft gemaakt. Verder hebben ze nog een aantal zaken gedaan waar ik om had gevraagd. Dit allemaal onder garantie. Ik vind dit een perfecte service! Verder is het personeel zeer vriendelijk en deskundig. Mijn volgende auto zou ik daar zeker weer kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima service, normale tarieven en wanneer noodzakelijk snel geholpen. Denken mee met de onderhoudskosten.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede, snelle en vriendelijke service! No nonsens, gewoon waarmaken waar je voor staat, top bedrijf! Zelfs de koffie is lekker...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede garage met professioneel en vriendelijk personeel , als ze ook maar wat vinden buiten de afspraak om bellen ze meteen. Staan open voor door de klant later te bepalen werkzaamheden en zullen geen extra werk opdringen die achteraf niet nodig is/was. Deze garage is zeer te aanbevelen vanwege algemene service, werkzaamheden, prijsstelling en vriendelijkheid personeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al vele auto\'s bij de mannen van ACA gekocht, altijd vriendelijk en recht door zee. Prachtige uitstraling en vele mooie occasions.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn auto gekocht bij een dealer.Er zat een storing in die ze niet konden vinden.wel 8x terug geweest. Moest toen voor mijn werk daar even wezen en heb gevraagd of zij er even naar wilden kijken. HALF UUR LATER KLAAR EN GOED. TOP. Aardige mensen en vriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle beurten aan mijn auto door dit bedrijf laten doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed en klant vriendelijk als er wat is kan je altijd langs komen en helpen je direct.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben onze auto aangekocht en de oude auto ingeruild. Wij hebben de service en het contact als prettig en goed ervaren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb zowel mijn privé auto en mijn mijn bus (nieuw) bij ACA gekocht. Ik ga nooit meer naar een andere garage!!!!!!! Eerlijk bedrijf met een eerlijke prijs!!!!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service en deskundig advies!

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn eerste en tweede auto hij dit bedrijf gekocht. Beide keren aangegeven wat mijn wensen en budget waren. Ik werd goed voorzien van advies en er werd op korte termijn een geschikte auto voor me gevonden. Verder altijd hier geweest voor keuring en onderhoud, prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb twee maal een occassion gekocht en ben erg tevreden over de service en de aflevering daarvan. Ze hebben speciaal voor mij een auto gezocht (automaat). Verder heb ik mijn auto hier altijd in onderhoud. Ik word steeds keurig te woord gestaan, afspraken maken verloopt soepel. Nooit onderdelen of tijd rekenen die niet gebruikt zijn! Altijd correcte afhandeling van onderhoud en reparaties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kom al enige jaren voor onderhoud en ben erg tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn Smart gekocht bij auto centrale alkmaar, sindsdien in onderhoud en ben nogsteeds erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben bij deze garage geweest voor een reparatie, mijn auto reed niet lekker meer. Ze hebben dit vakkundig en snel opgelost. Van tevoren was er gebeld over de prijs. Ik kom zeker terug voor onderhoud en Apk.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Berenkoog 3 A

1822 BH Alkmaar

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.