prima bereikbaarheid met correcte service en afhandeling.
Prima!
Prettig en zeer vriendelijk. Hele goede service
De verhuurder is een hele vriendelijke man die met je meedenkt. Ik kan deze verhuurder van harte aanraden!
Zie hierboven
Alles snel en correct afgehandeld en prima meegedacht bij plotselinge wijziging van mijn kant. Borg supersnel terug gestort…
Had ‘s avonds een bus nodig voor een paar uur. Toen bleek dat de bus die ik huren wou er niet was kon ik een iets grotere meekrijgen voor een hele goede prijs. Inleveren hoefde niet de volgende morgen maar kon gewoon diezelfde avond. Vriendelijk en snel geholpen. Erg blij mee :)
Zelfs een milieusticker voor duitsland werd vooraf geregeld!
Het is wel handig om vooraf te informeren hoeveel zitplaatsen er voorin zijn.
Onderweg van Emmen naar de Randstad voor een examen viel mijn auto uit bij Staphorst. Snel naar een garage, die konden helaas niet veel voor mij doen. Doorgereden op 3 cylinders naar de dichtstbijzijnde verhuurbedrijf, InQar. Half rennend en in paniek mijn examen te missen werd ik direct gerustgesteld en vriendelijk geholpen. Of het een probleem was of de auto nog niet gestofzuigd was?! Binnen 5 minuten was ik weer onderweg, in een (overigens toch al keurig schone) auto. Resultaat? Exact op tijd voor mijn examen én geslaagd! Dankzij InQar!
All in top
Mijn ervaring is goed, vriendelijke medewerkers. Duidelijke uitleg over de gang van zaken. Een aanrader.
Er wordt altijd snel gereageerd op de bestelling. Ook het terugstorten van de borg minus het huurbedrag gebeurt altijd binnen 1 of 2 dagen.
Vriendelijk en correct
Flexibel en zeer snel handelend op de vraag.
Goede en snelle service
Prima bus gehuurd. Heel tevreden over prijs kwaliteit en service.
Aanvankelijk werd de borg bepaald op EUR 500, maar tijdens ophalen van de auto werd de borg op EUR 650 vastgesteld. Daarnaast werd ineens gesteld dat de milieusticker voor Duitsland op mijn rekening zou komen, terwijl nu alle volgende klanten ‘gratis’ naar Duitsland kunnen rijden. Kortom de verschillende medewerkers, waarmee wij spraken, zetten de interne communicatie enigszins onder druk. De auto was betrouwbaar en wij hopen op een spoedige en overzichtelijke afhandeling van de huur.
netjes en snel nette wagens en alles digitaal dus mooi snel en netjes geregeld. volgende keer weer hier een wagen huren .
Snelle afhandeling van de te huren voertuig. Snelle terug storten borg.
Alles was goed geregeld. Maar een personele bezetting is wel van belang voor de uitstraling en de klantgerichtheid. Bij het ophalen en afleveren van de bakwagen was er steeds niemand aanwezig.
Snel en deskundig
Snel Duidelijk Goed Meedenkend
Prima service en goede prijzen
Zomerdijk 9 b
7942JR Meppel
InQar Direct is partner van de grootste landelijke autoverhuurder van Nederland. Met een breed aanbod aan huurauto’s kunnen wij u voorzien van passend vervoer. Of het nu gaat om een ruime personenauto of een bakwagen met laadlift. Wanneer u spullen te verhuizen hebt bent u dus bij InQar Direct altijd aan het juiste adres. InQar Direct heeft vestigingen in Leeuwarden, Meppel en Zwolle
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.