Een heel goede ervaring. Duidelijke uitleg, alles wordt goed doorgenomen en gaat snel en overzichtelijk. Terugbetaling van borg ook heel snel weer terug. Een absolute aanrader.
Denkt mee en is zeer behulpzaam
De huurauto bij INQAR regelen verliep snel, efficiënt en zonder problemen. Nog diezelfde dag ontving ik een goed onderhouden en schoongemaakte bus om te gebruiken voor mijn verhuizing. Ik beveel de diensten van INQAR van harte aan.
Bereikbaar, oplossingsgericht, afspraken nakomen. Top ervaring!
Wordt vakkundig geadviseerd , en denkt met je mee.
Prima ervaring, klantgericht. Geen problemen gehad, dus weet ook niet hoe de service was geweest als er wél problemen waren. Zou dit verhuurbedrijf aanraden.
Al jaren naar volle tevredenheid contact met Inqar Meppel, eenvoudige communicatie; goed advies; nooit problemen. Vanwege onze ritten naar Duitsland wordt goed meegedacht vwb winterbanden, milieustickers etc. Altijd weer prettig geregeld !
Super vriendelijk,auto kon snel geleverd worden.
Mijn auto was stuk gegaan moest snel een auto hebben vlak voor sluitingstijd was het voor hun geen probleem om snel iets te regelen waardoor ik weer mobiel
spanje retour, perfect, zoals met mn auto
Snel te boeken en meedenkend met de klant.
Ik zocht een grote bus om mijn dochter re helpen verhuizen. Inqar benaderd en ook zo simpel de volgende dag een meer dan geschikte bus kunnen ophalen. Geen gedoe alles helder en duidelijk. Communicatie perfect!
Makkelijk te reserveren, erg vriendelijk en deskundig personeel. We werden goed geholpen bij het afhalen van de bus, alles werd goed uitgelegd. De bus was ook helemaal goed.
De door mij gereserveerde bus bleek niet beschikbaar(buiten de schuld van de verhuurder). Ik kreeg een groter voorruit mee zonder bijbetalen. Snel en duidelijk geholpen.
Vriendelijk en deskundig. Goede auto
Betrouwbaar bedrijf met betrouwbare auto's!
Aftanken door jullie is prima service!
Altijd vriendelijk en tevoorkomend
Prima bus, alleen als ik als klant binnen kom lopen zou ik het wel prettig vinden als ik een beetje vriendelijk welkom wordt geheten.
nette auto, prima service
Tot op heden altijd goede ervaringen gehad met INQAR Direct Meppel. Qua auto en afhandeling altijd alles prima, gewoon keurig dus.
Ik had ook snel mijn borg terug
Goed geholpen en fijne bus gehuurd. Fijn dat het personeel in Meppel zo flexibel is en mee denkt. Zeker het adres op naar toe te gaan wanneer je een busje wilt huren!
Zomerdijk 9 b
7942JR Meppel
InQar Direct is partner van de grootste landelijke autoverhuurder van Nederland. Met een breed aanbod aan huurauto’s kunnen wij u voorzien van passend vervoer. Of het nu gaat om een ruime personenauto of een bakwagen met laadlift. Wanneer u spullen te verhuizen hebt bent u dus bij InQar Direct altijd aan het juiste adres. InQar Direct heeft vestigingen in Leeuwarden, Meppel en Zwolle
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.