No nonsens met een uitstekende service Halen en brengen was geen probleem
Prettig om contact mee te hebben!
Een personenbus gehuurd via Inqar. Er werd goed meegedacht voor een alternatief toen de personenauto die in de reservering werd gevraagd, niet aanwezig was. Bij het ophalen duidelijke uitleg over het huren, het voertuig zelf en het inleveren. Ondanks een foutje bij het inleveren van mijn kant, netjes afgehandeld met elkaar. Mocht ik weer eens een voertuig moeten huren, ga ik zeker hier weer heen!
correcte afhandeling, goed materieel (& schoon, bij andere verhuurder wel anders meegemaakt), zeker een aanrader, telefonisch goed bereikbaar
Klantgericht, betaalbaar, hoge kwaliteit vervoersmiddelen en uiterst klantvriendelijk personeel. Een warm bad waar de loper voor je uitgerold wordt met oog voor jouw wensen.
Zie bovenstaand
Reserveren ging heel soepel, fijne service, handig dat je de auto via qr code en sleutel zuil kan inleveren. Prima auto, blij met deze service, goede prijs/kwaliteit.
Uitstekende service en denken met je mee om jouw behoefte te beantwoorden met een oplossing. Staan bij onder de snelkiesnummers!
Reeds een aantal keren een personenbus gehuurd, een prima service geleverd. Mooi materiaal qua auto's, in goede staat. Er is makkelijk iets te overleggen met de eigenaar, heeft een goed luisterend oor voor de klant, en waar kan past hij zoveel mogelijk op je wensen af. Ik ben dik tevreden over Inqar, alles wordt netjes geregeld en afgehandeld. Als ik een voertuig nodig ben, ga ik naar Inqar. Ik beveel dit bedrijf aan met het maximale van 5 sterren.
Ik had de avond vantevoren via de website gereserveerd, dat was natuurlijk veel te laat en ik had nog geen goedkeuring gehad via de mail, werd ik de volgende ochtend gebeld dat het busje dat ik aangevraagd had er niet was, maar dat ze nog wel een personenbus hadden waar de stoelen uit konden. Erg fijne oplossing.
Af handeling ging heel vlot
Best bedrijf ,snel regelen, erg aardig mensen met ervaring en begrijpen van zaken..
Niets anders dan lof over de dienstverlening van de INQAR vestiging in Meppel. Meedenken en flexibiliteit in een niet alledaagse situatie waren geen probleem Zou hoort het ook maar zo is het bijna nooit meer. Wel bij INQAR in Meppel dus daarom 5 sterren!!
Snel geregeld, vriendelijk en de betaalde borg snel weer terug.
Altijd vriendelijk en service gericht!
Topbus gehuurd welke voldoet aan de verwachtingen tegen een scherpe prijs.
Prima service prettige ervaring !
Goeie service zonder poespas
Het online boeken was eenvoudig. De communicatie met Inqar Meppel was duidelijk. Het ophalen van de auto verliep soepel. Na het terugbrengen meteen een overzicht van de gereden kilometers en een bevestiging van het inleveren van de auto gekregen. De borg stond de dag erop weer op mijn rekening. Kortom: goede service!
Binnen een dag geregeld, fijn contact met medewerkers en een geslaagde verhuizing.
Precies wat ik zocht
Super goed geregeld
Prima contact en service maar ook afhandeling
Reageert snel. Het is makkelijk ophalen en terug brengen van de auto. Het zijn goede auto’s
Met enige regelmaat huur ik een auto bij INQAR, waar klantgerichtheid en service hoog in het vaandel staan. Ook het wagenpark ziet er altijd tip top uit. In een enkel geval kan het zijn dat er geen beschikbaarheid is, maar ook hier wordt altijd meegedacht.
Zomerdijk 9 b
7942JR Meppel
InQar Direct is partner van de grootste landelijke autoverhuurder van Nederland. Met een breed aanbod aan huurauto’s kunnen wij u voorzien van passend vervoer. Of het nu gaat om een ruime personenauto of een bakwagen met laadlift. Wanneer u spullen te verhuizen hebt bent u dus bij InQar Direct altijd aan het juiste adres. InQar Direct heeft vestigingen in Leeuwarden, Meppel en Zwolle
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.