goede service geen probleem om de auto een avond van te voren op te halen
Van de ontvangst tot de afhandeling, alles was snel en prima geregeld.
De communicatie was snel en helder. De personenbus was bovenverwachting qua comfort. Ook de aftersales en facturatie waren duidelijk en overzichtelijk. Topbedrijf!
geweldige service en zeer vriendelijk personeel
2x een vrachtwagen gehuurd, prima in orde. Eigenlijk hadden we de eerste keer alleen een bus nodig, maar die was niet beschikbaar. We kregen de vrachtwagen voor de prijs van de bus terwijl we niet gereserveerd hadden. Erg netjes en heel fijn. Volgende keer komen we weer bij jullie.
Prettige service en fijne schone auto
Alles goed geregeld, oppikken gaat snel, auto goed, borg gelijk terug, heel tevreden mee!
Betrokken personeel die meedenkt zelfs als er door ziekte dubbel hard moet worden gewerkt. Locatie meppel sowieso aan te raden.
Bij het informeren via de telefoon, dacht men gelijk mee, omdat het de eerste weekend van de maand was en dan vinden er veel verhuizingen plaats en men plaatste direct een reservering, wat erg fijn was. Het enige minpunt, er zat geen cruise control op de bus.
De mensen in Meppel (Marvin) zijn altijd super behulpzaam, ze nemen de extra stap om het de klant makkelijk te maken. Auto's zijn altijd keurig in orde. Schoon etc. Marvin helpt mij nu al jaren als ik naar Nederland kom en mijn ervaringen is altijd positief geweest. Zeker aan te bevelen.
Vanaf reserveren tot inleveren, soepel en duidelijk. Geen op of aanmerkingen.
Goede service en mooie schone bus
Samen met 6 anderen waaronder 2 kleintjes een flinke rit voor de boeg, dus gevraagd of er een busje te huur was. Werd al snel geregeld, was zelf een klasse groter dan we echt nodig hadden. Auto reed goed door en heeft geen enkele keer problemen gegeven. We moesten vanwege een wegblokkade helaas een flink stuk omrijden. Tegen de tijd dat we terug kwamen, had iemand ons bericht gestuurd Corona te hebben, dus moesten we ons testen. Auto daardoor ietwat laat ingeleverd, de kids hadden veel gekruimeld op de achterbank en de vloer, de auto was tevens voor het laatste stukje niet afgetankt, er werd allemaal helemaal niet moeilijk over gedaan.
Tot op heden altijd een prima huurauto en prima afhandeling, niets op aan te merken!
Door dat ik wisselende diensten heb is het moeilijk iets teplannen hier kon ik snel een busje huren wat ik wilde in zeer korte tid dat is bij andere wel eens moeilijk
Goede service, vriendelijk deskundig personeel en nette auto's. Huur graag hier een auto.
ik had snel een bus met grote laadruimte nodig en die kon ik gelukkig snel krijgen. En alles ging prima en daarna ook snel afgehandeld
Op het laatste moment een bus kunnen regelen voor onze wintersportvakantie, mede door het meedenken van "Marwin" De prijs was hoger dan ik in gedachten had maar de bus was het zeker waard! Het ging makkelijk en relaxed en er was wederzijds vertrouwen.
Zoals hierboven alles dik in orde. Maar het verbruik ( diesel ) van de bus is veel te hoog naar mijn mening. 1 op 7,5 dus een ritje van 298 km kwam neer op 44 liter. ( 77 euro) Dat past niet meer in deze tijd.
Beste, Ik begrijp dat u het brandtofverbruik incl de hoge prijzen aan de pomp niet leuk vindt. echter een Mercedes Sprinter automaat met een 21m3 Bak rijd nu eenmaal niet boven de 1 op 8, zeker met het stormachtige weer van afgelopen periode.
We hadden en bus besteld en kregen een grotere wagen omdat de bus niet beschikbaar was. Alleen de borg op de site kon ik niet vinden, die is er dus wel. Afkopen of flink bedrag neerleggen en later terug krijgen. Goedkoper als Borent dat wel.
Ik had een auto nodig voor een paar dagen en ik had de zelfde dag gebeld en de prijs was voor mij heel goed en de borg ook de service uitstekend. Ik ben goed geholpen en een prachtige auto! Ik raad het zeker 100% aan
super vriendelijk transparant, en meedenkend aan de telefoon.
nette auto geregeld (Sprinter bus), alles prima, camera achteruitrijden werkte helaas niet, dat was enige minpuntje (als ik al iets negatiefs moet noemen is dat het); verder goede ontvangst, bus was netjes van binnen, kortom: aanrader
Zomerdijk 9 b
7942JR Meppel
InQar Direct is partner van de grootste landelijke autoverhuurder van Nederland. Met een breed aanbod aan huurauto’s kunnen wij u voorzien van passend vervoer. Of het nu gaat om een ruime personenauto of een bakwagen met laadlift. Wanneer u spullen te verhuizen hebt bent u dus bij InQar Direct altijd aan het juiste adres. InQar Direct heeft vestigingen in Leeuwarden, Meppel en Zwolle
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.