Superservice!

Professioneel, komen afspraken na en altijd een fijne auto mee!

Beste service ever.

Ik was gestrand met de trein en na 1 telefoontje had ik een auto gereserveerd, werd ik opgehaald en kon ik meteen wegrijden. Zulke service zie je zelden in de wereld.

soepel, flexibel

* geen geneuzel over bijkomende zaken - verzekering duidelijk * goede uitleg bij vertrek * prima auto * inname snel en zonder gezeur * enig klein minpuntje: medewerker niet aanwezig bij inlevering. zodat ik moest wachten tot zijn komst; een telefoontje met aankomsttijd was prima geweest

• Communicatie

Goed maar...... een vals addertje onder het gras!!!

Ik moest om mijn eigen risico te verlagen 12 euro betalen maar dat kreeg pas op de eindafrekening te zien! Hier was mij van tevoren niets over gezegd! Een tegenvaller dus en bovendien ook nog eens onnodige kosten die er zonder enige oorzaak van reden even extra bovenop komen! Gewoon om even 12 euro extra op te strijken! De rest was ok! Maar door die sluipkosten een onvoldoende en kan ik ook niet tevreden over de medewerkers zijn omdat ik niet van tevoren ben ingelicht!

super

top

als altijd gewldig

Altijd een perfecte service en vriendelijk en behulpzaam

Prima service en oplossingsgericht

De auto die ik gevraagd had bleek niet beschikbaar, maar ze organiseerden het zo dat ik op het gewenste moment voor hetzelfde geld een andere, hogere klasse, tot mijn beschikking had.

Superservice!

Last minute auto nodig, werd 's avonds gebeld dat er een auto in Meppel klaar stond en kon hem ophalen. Bij terugbrengen nog een lift gehad naar het station!!!! Topervaring met Inqar Meppel!!!

• Communicatie

Alles goed voor elkaar, super service.

Flexibel en klantgericht

Via Peugeotdealer in Dronten doorverwezen naar INQAR. Daar te maken gehad met een buitengewoon klantgerichte, flexibele, meedenkende INQAR- Zwolle

Goede Service en goede auto

Ik had een heerlijke auto mee en werd goed geholpen. Snelle afhandeling van de reservering en de eindfactuur.

• Communicatie

vriendelijk, correct, komen gemaakte afspraken na.

uitstekend.

• Communicatie

Prima, vriendelijk en snel geholpen

Heel fijn. Auto zag er top uit, uitleg was duidelijk. Sleutel in kluis was ideaal. Borg snel terug gekregen. Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg

Zeer positief

Goede bus, goeie prijs en snelle afrekening

• Communicatie

Goede service en goed aanbod

snelle service en ruim aanbod van mooie auto's

• Communicatie

Uitstekende auto voor een goede prijs.

Prima auto, goede service en vriendelijke medewerker

prima geregeld

Hier maken we vaker gebruik van als het weer nodig is.

Super!

service was goed, belde en was gelijk iets beschikbaar en wat was dat fijn rijden in die bus. Alles was perfect en goed geregeld!

• Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

er was weer een goede service en de auto zag er weer erg piekfijn uit

Ik ben wederom goed geholpen en het was een fijne auto om in te rijden en de service was uitstekend De auto zag er goed onderhouden uit en was erg schoon van binnen kortom ,ik ga in september weer een auto huren Nog bedankt groetjes Gerard

• Communicatie

Een goede en vlotte service.

Ik had een kleine bestelbus gevraagd. Deze was niet voorradig dus kreeg ik een grotere bus mee voor de zelfde prijs. Prima hoor.

2e keer terug!

2e keer terug! Geweldige service, aardige mensen, geweldige prijs, fantastisch voertuig. Bedankt Team!

Super service

Zelfs op zondag een bus kunnen regelen het bedrijf kijkt alle mogelijkheden om je te helpen

• Communicatie

Heel vriendelijk en heel makkelijk.

Mooie verzorgde auto mee gekregen. Vriendelijk man die ons hielp. Helemaal niets op aan te merken. Vrijdagavond gehaald zaterdagavond terug gebracht en maandag hadden we de borg terug gestort. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Communicatie

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Vorige week een mooie A4 gehuurd. Goede service. Volgende keer weer.

Super!

Een mooie, schone, luxe bestelbus mee gekregen. Reed perfect, geen rariteiten. De uitgifte en inname verliepen snel en soepel. Voor ik weer thuis was had ik de eindafrekening al in de mail en stond het geld alweer op m'n rekening. Aanrader!

Zomerdijk 9 b

7942JR Meppel

Over INQAR Direct

InQar Direct is partner van de grootste landelijke autoverhuurder van Nederland. Met een breed aanbod aan huurauto’s kunnen wij u voorzien van passend vervoer. Of het nu gaat om een ruime personenauto of een bakwagen met laadlift. Wanneer u spullen te verhuizen hebt bent u dus bij InQar Direct altijd aan het juiste adres. InQar Direct heeft vestigingen in Leeuwarden, Meppel en Zwolle

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.