4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Zeer behulpzaam en meedenkend. Mijn dank.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en vriendelijk personeel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service, maatwerk in autoverhuur, vriendelijke en vooral meedenkende medewerkers. Voor mij geen ander verhuurbedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaringen zijn zeer positief. Wij hebben ons wagenpark recent ondergebracht bij Auto123 Autoverhuur&lease. De service is wat je van een lease-maatschappij mag verwachten. Wat ons betreft een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto-123 Oss. Ik heb voor er verhuizen van interieur een bakwagen gehuurd bij dit bedrijf. Waardoor ik mezelf en mijn collega erg veel tijd en moeite heb bespaart. Dit is natuurlijk auto technisch gezien. Verder heb ik een goede service gehad waarbij alles goed en duidelijk is uitgelegd en de wagen was schoon en in goede staat. De uitleg over de auto is als zeer prettig ervaren, aangezien ik nog nog nooit in zo\'n auto had gereden. Mijn volgende huurauto haal ik wederom weer hier in Oss bij auto-123!!

Gasstraat-Oost 11 M

5349AH Oss

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.