klantvriendelijk en servicegericht

De medewerkers zijn heel vriendelijk en professioneel. Ze leggen alles keurig uit en nemen de tijd er ook voor. Als ik weer een busje nodig heb dan huur ik het weer hier.

Schone luxe auto en uitgebreide toelichting

Het invullen van het formulier werd grondig en met uitgebreide uitleg gedaan. De auto was onberispelijk en de schade die er al was genoteerd en gefotografeerd. Beleeft en vriendelijk personeel.

Zeer klantvriendelijk bedrijf waar ik al jaren af en toe een auto huur.

Vriendelijke mensen, snelle en correcte afhandeling van de verhuur, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Altijd super/snel/betrouwbaar

Top!!

Vriendelijke en snelle afhandeling

Voor een vrienden weekend een nette en luxe 7 persoons busje gehuurd. Alles is snel en prima geregeld. Ook de afhandeling na inleveren ging soepeltjes.

Uitstekend!

Snel en simpel! Ga zo door!

Efficiënt

Vriendelijk

Wederom prima

Nette bus en netjes en duidelijk geholpen, net als voorgaande keren.

Super service

Service is buitengewoon. Je kan je fiets binnen zetten en op de afgesproken dag staat hij keurig buiten zonder extra kosten

Efficient en niet duur

Prima proces, goed georganiseerd en erg efficiënt. Prima auto.

Vriendelijk en vlot en behulpzaam.

Vriendelijke en vlotte mensen. Geweldige service en is er wat zijn ze zeer behulpzaam. Er is een grote keuze aan auto’s. Zou ze zeker aanbevelen als je een auto wilt huren.

De juiste benadering.

Mijn ervaring, de hulp het juiste voertuig voorstellen geeft een goed gevoel.

Goede verhuurder

Netjes volgens afspraak stond de bus klaar. Vriendelijk personeel.

Klantvriendelijk

Goede service en vriendelijke medewerkers

alles gewoon goed.

Auto stond keurig klaar. Vlotte en snelle afhandeling. Snelle inname bij retour. Vriendelijk personeel. Kortom, alles goed, zoals het hoort , en goede tarieven!

Klantvriendelijk, goede afhandeling

Erg klantvriendelijke. Goede uitleg van alles. Laten alle schades van te voren zien. Ook zelf goed kijken of je iets ziet. Inleveren ook snel afgehandeld. Borg snel terug betaald.

Vluchtige dienstverlening

Technisch goed , communicatief minder

Redelijk tevreden

Ik mis op mijn speficatie het aantal vrije kilometers die ik heb door mijn contract bij jullie

Betrouwbaar

Al diverse keren een auto bij u gehuurd. Altijd alles conform afspraak en nooit problemen gehad.

Zonder zorgen alles goed geregeld.

Goede service, fijne auto in goede staat van onderhoud. Genoeg keuze ook in auto's voor elke klus.

Goed en vriendelijk personeel, goed materiaal.

De verhuur was snel geregeld. Vriendelijke mensen, prijs/kwaliteit is goed.

goede service, goede auto

Altijd meedenken en goede service voor een nette prijs en een goede auto.

Uitstekend!

Heel vriendelijke service, auto ophalen en weer afleveren zonder problemen. Zelfs de extra kinderstoeltjes doe we nodig hadden voor 3 kleine kinderen waren geen probleem.

uitstekend

prima service. zit wel te wachten op programma deeltijd auto

Auto stond klaar, personeel was behulpzaam en snel. Auto reed prima.

Zeer goede ervaring, de volgende keer dat ik een bestelwagen nodig heb, kom ik weer.

Handelsweg 14

2404 CD Alphen aan den rijn