Zeer klantvriendelijk

Bijzonder vriendelijk personeel dat zeer goed luistert naar wensen en soepel omgaat met afwijkende wensen. Top!

UItstekend

Snelle duidelijke service. Nette auto's, vriendelijke medewerkers.

Goede dienstverlening door zeer vriendelijk personeel.Perfecte auto.

Nagenoeg nieuwe c1 gehuurd voor vakantie naar Schwarzwald. Kon de auto nog een dag extra huren,stond keurig op tijd klaar. Communicatie duidelijk.

Prima huurauto en goede afhandeling.

Prima kwalitatieve goede auto en uitstekende vriendelijke en vlotte service.

Keurige mensen en alles keurig geregeld

Prettige, snelle dienstverlening

Keurig geregeld

Online bestellen, snel handelen bij de balie en alles keurig geregeld.

Vriendelijk en professioneel bedrijf, nette auto's

Ik huur er regelmatig. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd goede en representatieve auto's. Soms wat problemen met beschikbaarheid, maar men weet vrijwel altijd een oplossing te vinden.

Leuk , vriendelijk en leuk team.

Vriendelijk personeel, goede uitleg gekregen De auto tip top in orde. Echter duurt het best wel lang voor dat de borg terug gestort is, gaat om een flink bedrag tot op heden nog niets gezien

Prima geregeld allemaal

Vriendelijke hulp en alles goed geregeld

Goede afhandeling en service

Goed advies en nette auto's

Altijd op tijd bezorgd. Auto's zijn goed. Communicatie is ook makjelijk. Per mail kan bestelling gedaan worden. Voor mij ideaal! Maaike Kroese, Zoetermeer

Goed en een beetje niet goed

De ervaring van een auto huren gaat allemaal correct door vriendelijk personeel. Alleen het terug krijgen van de borg min de huursom van de auto vindt ik niet goed, op zaterdag 14 mei wordt € 450,00 door mij betaald op 17 mei wordt er pas terugbetaald een bedrag van € 329,01, dat vindt ik wel wat lang duren!

Betrouwbare service

Snelle afhandeling van documenten en duidelijke uitleg over de wagen. Vriendelijk geholpen.

Professioneel, flexibel, vriendelijk

Professioneel georganiseerd, flexibel bij wijzigingen, en ik ben vriendelijk geholpen

Ik kan niet anders zeggen dan geweldig

Ik huur inmiddels al een tijdje en elke keer weer krijg ik de beste service en top kwaliteit geleverd. Ik zou nooit elders een auto gaan huren dus blijf bij Inqar Alphen aan den rijn

Great rental services

The guys who are working there are very nice and they do their job in a proffesional way.

• Would you recommend us? Yes

Goed en prima geholpen

Echt goed verhuur bedrijf die zijn afspraak nakomen

Echt goed verhuur bedrijf en komen hun afspraken ook na

altijd mooie auto's mee

Als ik voor mijn werk op pad moet, huur ik altijd een auto bij Huurmij. Dit bevalt altijd goed: vriendelijke en behulpzame medewerkers, nieuwe auto's. Kortom ik ben een tevreden klant. Alleen een beetje jammer dat ik de Mini Cooper in kleur racing green niet mocht houden.

10 sterren

David is zeer klantvriendelijk. Topper.

Goed en.netjes geregeld

Telefonisch alles geregeld. Auto stond klaar. Helemaal top

Vriendelijke medewerkers, service dik op orde

Ik had als eerste contact met Leiderdorp. Daar was de bestelbus niet meer op voorraad. Zij hebben de boeking doorgezet naar Alphen aan de Rijn. Prima geregeld.

Goede en snelle service

Handelsweg 14