Snel geregeld

Auto in goede staat, fijne service.

Uitstekende bakwagen gehuurd Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Uitstekende adm omtrend oude schades die je na eind afrekening via mail ook te zien krijgt. Kortom uitstekend

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wagens in goede kwaliteit. Snelle reservering, bevestiging en afhandeling. Vriendelijk personeel.

Goede service, duidelijke uitleg van alles.

Heerlijk verhuurbedrijf voor een kleine prijs

Erg vriendelijk

Prima geregeld

Redelijk last minute toch nog een fijne bus gehuurd. Ditvdoor de inzet en het meedenken van mddewerkers.

Snelle service, betaalbaar voor zowel korte als langere huur

Ik heb nu 2x via Inqar Alphen gehuurd, 1x korte hour en 1x short term lease. In beide gevallen was de informatie voorziening goed, de reactiesnelheid super, en de afhandeling netjes en snel. Ik zal zeker bij hen terugkeren.

Goede service voor goede prijs

Goede service voor een goede prijs. Snelle afwikkeling na inleveren van het voertuig.

Professioneel

Goed, duidelijk en vriendelijk

Ophalen en inleveren ging heel erg vlot en de verdere financiële afhandeling was ook snel voor elkaar.

Zeer klantgericht en vriendelijk

Zeer vlot en vriendelijk geholpen, meegedacht met wat obstakels en goede service geboden, meer dan verwacht. Heel goede ervaring, wij komen zeker terug!

Uitstekende service

Uitstekende service

Prima service en dito bestelbus

Prima service en dito bestelbus

Flexibel

Vriendelijk en accuraat

Alphen heeft vriendelijke medewerkers in dienst!

Top service

Ik was iets vergeten uit de auto te halen bij inleveren. Even gebeld en het werd opgestuurd. Was geen enkel probleem. Top personeel

Elke keer een succes!

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vriendelijke, flexibele mensen en alles wordt snel en adequaat afgehandeld. Heb hier nu al een paar keer gehuurd en elke keer naar volledige tevredenheid.

top

Alles is goed verlopen , goed geholpen

Verbaasd

Ik huur vaker busjes bij jullie en ook voor mijn werk huur ik regelmatig busjes bij een co collega's van jullie. Deze keer was het busje ook weer perfect en personeel top! Maar de borg van 750,- is echt van de zotte op zijn zachtst gezegd. De huur van het busje is 76euro en dan betaal je 10 x de huur als borg? Voor mezelf was het geen probleem dit keer maar bij logisch nadenken denk ik niet dat elke klant dit kan betalen en paar dagen kan wachten tot dit weer wordt teruggestort. Dus vandaar dat ik behoorlijk verbaasd was hierover.

snel geholpen.

Wat een luxe

Vaker hier een bus gehuurd nooit problemen gehad, altijd een nette auto gekregen. Dit keer zelfs met achteruitrijcamera en automaat. En het halen en brengen ging ook super snel en makkelijk. Ook in het vervolg zal ik hier de bussen blijven huren.

Correct volgens afspraak

Klant vriendelijk.

Prima service en keurige bestelbus

Uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding, prima en correcte service, goed onderhouden en nette bestelauto, ik kom hier zeker terug als klant. Keurig te woord gestaan en geholpen door de beide medewerkers. Snelle afhaal- en terugbreng service.

Prima, maar beoordeling pas doen als alles afgerond is. Dus incl. terugstorting

Wij hadden bus voor paar uur nodig, helaas zijn er bij Inqar alleen maar tijdslot van minimaal halve dagen.

Handelsweg 14

2404 CD Alphen aan den rijn