Prima service na sluiten overeenkomst

Goede service op het filiaal, prima materiaal mee gekregen, inleveren ook zonder problemen. Er zit alleen een gigantisch verschil in de huurprijzen tussen de site van Inqar en HuurMij (circa €20,- voor dezelfde bus, hetzelfde dagdeel) en die vind ik onverklaarbaar

• Communicatie

Prima service en heel coulant. Top!

Goede prijs, makkelijk geregeld

Via de website makkelijk te regelen, in vergelijking met andere sites een mooie prijs.

• Communicatie

Lijkt te eenvoudig om waar te zijn, maar het is echt zo !

We hebben een vrachtwagen gehuurd voor een weekend. Na indienen van de reservering, wilden we toch de modelkeuze aanpassen, wat zonder enig probleem kon. Bij het ophalen van de auto kregen we een duidelijke uitleg van vriendelijke medewerkers en daarnaast een rondleiding rond de vrachtwagen voor een visuele inspectie van de grote schades. Door de grote hoeveelheid schades zijn we niet alle langsgegaan, maar per mail is een volledig verslag verkregen. Mogelijk doordat we een uur voor sluitingstijd de wagen op kwamen halen. Voor de eigen geruststelling is het verstandig om deze geheel door te lopen, want de eigen risico's zijn niet mals. Het verhuurmodel is een beetje vaag. De huur is geregeld via huurmij.nl en INQAR is de verhuurder. Beiden hanteren andere tarieven en voorwaarden op de websites. Dat maakt inzicht in wat te verwachten schimmig en is zeker een verbeterpunt. Desondanks zijn we erg tevreden met de huurervaring en de bijbehorende prijs van deze ervaring.

Iedereen keer weer prima

uitgifte en inname lekker snel en transparant. wagens prima!

• Communicatie

Prima geholpen, Schone bestelbus, prima geprijsd.

Prettig

Ik heb de vrachtwagen laadbak gehuurd via de inqar website. Graag wilde ik daarbij verhuisdekens huren, maar ik kan op de site niet zien hoeveel dekens er dan bij de verhuiswagen zijn meegeleverd.

• Communicatie

Top, echt super goede service.

3 keer een busje gehuurd, goede hulp gehad. De busjes reden geweldig.

• Communicatie

Telefonisch geregeld, de volgende ochtend opgehaald.

Het boeken en ophalen verliep gemakkelijk.

Super !

Inqar huurmji, Een goed en groot voorbeeld in verhuur & & shortlease in Nederland.

Perfecte behandeling.

Goede vrachtauto en geweldige uitleg en service en zeer klantvriendelijk. Goede verhuur mogelijkheden op zeer korte termijn in mijn geval. Voor herhaling vatbaar.

Prettige ervaring!

Welkom was prettig en duidelijk over de voorwaarden. Ook bij terugkomst afhandeling van de overeenkomst. Totaal beeld een fijne ervaring en komt zeker terug. Bij de aanvraag had ik de verkeerde datum ingevuld en werd gebeld wanneer ik kom halen. Het was vergissing en hebben telefonisch gecorrigeerd. Dit was top en geen extra kosten berekend. Dus service een dikke pluim.

• Communicatie

Plezierige omgang met het personeel.

Ervaring was positief maar: - er was geen rondje om de auto om de stand van schade-zaken op te nemen (had ik zelf ook niet aan gedacht maar toch) - tijdens het rijden kreeg ik een melding over een tekort aan Cool Blue (??) waarvan mij niet was uitgelegd wat dat betekende. - ook verdere werking van de auto was summier. Kortom: plezierige mensen maar neem wat meer tijd om te informeren.

prima goede serves

helemaal goed geholpen prima wagen 2 weken gehuurd klein foutje in de afrekening maar na 1 kort belletje direct opgelost ga zeker weer huren als nodig

Snel geregeld

Prima auto Alleen antenne ontbrak

Buitengewoon vriendelijk

Deskundige en vriendelijke, klantvriendelijke meedenkende mensen en ook nog een betrouwbaar mooi wagenpark

Vriendelijk en behulpzaam.

Aardig personeel.

• Communicatie

Super goed, ik ben super tevreden

perfecte dienstverlening; supergoed medewerking, top klantsvriendelijkheid, aandachtig luisteren naar de klant en meedenken, kortom een Top Bedrijf.

• Communicatie

Zeer tevreden over duidelijke documenten, voorwaarden en uitleg.

Prettig bedrijf. goed op orde. Zeer tevreden over duidelijke documenten, voorwaarden en uitleg. Ook over de mail een duidelijke facuur.Wel even schrikken als ik per mail een PDF krijg genaamd:"Bijlage schaderapport" Toen dacht ik dat er een valkuil was. Maar het ging over het eerdere schade verleden van voorgaande gebruikers. Dit formulier kan beter de naam hebben: "Inzicht over uw schadevrije gebruik" Of iets dergelijks. Het duurde lang voordat ik de bevestiging binnen had na de reservering via de overigens zeer goede en duidelijke website. Ik ben toen zelf gaan bellen.

Perfect geholpen

Perfect geholpen

• Communicatie

Professionele organisatie, klantvriendelijk en betrouwbaar

Plezierig contact bij huur. Auto stond gereed. Prettige instructie vooraf. Correcte afhandeling.

• Service N.v.t.

Handelsweg 14