Goede service snelle afhandeling
S avonds een bus gehuurd, meteen volgeladen. Volgende dag uitgeslapen alles kunnen wegbrengen. Mensen die er werken zijn snel en behulpzaam.
Snelle to the point service; geen gedoe. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heel correct, goede uitleg, goed materiaal
Huurwagen kon ik bij gelegenheid eerder ophalen om drukte te voorkomen. Inleveren ging vervolgens weer vlekkeloos en snel.
Mijn ervaring bij Huurmij was goed.
Prima verhuurbedrijf, met vriendelijke en service gerichte medewerkers, die dus niet moeilijk doen!
Snelle en nette afhandeling van de huur van het busje. Prima auto's.
Last minut een busje kunnen huren aardige man die me geholpen heeft echt top service
Goed wagenpark. Vriendelijk geholpen.
Zeer tevreden! Bedrijf is voorzien van een goede service en een handig systeem.
Ik kreeg een vieze auto niet schoongemaakt Ben daarin mij telefoon oplader vergeten toen ik de auto terug bracht. Ik heb contact opgenomen en aangegeven dat ik mijn lader in de auto vergeten ben, helaas ontvang ik geen reactie
Goede service en zeer klantvriendelijk.
Goede service. Alles netjes afgehandeld. Ik ben zeer tevreden!
Wij waren op zoek naar een autoverhuurbedrijf en waren doorverwezen naar Inqar. Binnen 10 min was alles rond en konden wij het busje mee nemen. Keurige auto's nette service. En ik kom er zeker nog een keer terug!
Snel geregeld, goede service en duidelijke communicatie.
Snel vakkundig en top
Vlot geholpen en echt aan te raden volgende verhuizing weer een auto van inqar
Prima verhuur bedrijf, enige min puntje was dat de terug betaling erg lan duurde. Verder prima service!!
Jullie zijn een goed bedrijf en ook niet zo duur als we iemand weten die ooit gaat verhuizen dan raar ik jullie aan als verhuur bedrijf M.v.g. riana beijerbacht
Foutmelding bleek achteraf niet spannend (teveel olie bijgevuld) maar je schrikt toch van een knipperend lampje op je dashboard.
Prima geregeld volgens afspraak, top geholpen door medewerker.
Na het terug brengen van de gehuurde bus, verteld men dat de borg terug betaald word, klopt het niet. Het bedrag wat ik moest betalen boj de offerte blijkt niet te kloppen met wat erafgerekend word. Hierover gebeld en tot nog toe geen antwoord of geld gezien. Erg jammer dat dit zo lang moet duren, geeft een rare nasmaak.
Geachte heer Taheij, Eindfactuur was helaas onjuist afgerekend, deze is daarna gecorrigeerd met het juiste eindbedrag. Het bedrag wat teveel betaald is wordt teruggestort, dit duurt 2 á 3 werkdagen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, INQAR Huurmij Alphen aan den Rijn
top
Handelsweg 14