Goeie service, en goed en vriendelijk personeel.
Snel geholpen
Prettig
Voor een verhuizing even snel (en laat) een busje geboekt. De auto stond klaar op het afgesproken tijdstip en heeft gedaan wat er gedaan moest worden. Na afloop was de inlevering een kwestie van minuten. Prima gedaan!
Alles was prima geregeld. Volgende keer huur ik hier weer.
Een bus reserveren en voor een dag huren gaat soepel en snel.Alles is duidelijk en overzichtelijk wat de ‘spelregels’betreft. Prima bedrijf.
goed bedrijf vlot geholpen
heel vriendelijke en goed
Ik had een auto voor een uurtje nodig en op hele korte termijn. Verhuur per uur is lekker flexibel. En de service in Alphen is perfect.
Service was netjes, maar de auto reed niet fijn (promo auto), \'rammelbak\', schakelt niet lekker. Is een budget optie, maar er zijn budgetauto\'s die fijner rijden dan deze.
Goede ervaringen duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Aanraden waard, goede prijs van verhuur.
Reserveren via website erg makkelijk en ophalen bestelbus ging flitsend met enthousiaste vriendelijke medewerkers.
heel fijn, nette auto\'s en vriendelijke mensen die je helpen. alles duidelijk verteld. als ik weer een auto nodig heb, dan zeker weer bij INQAR
PRIMA service, snel kunnen boeken en vriendelijk personeel dat alles goed uitlegt.
Netjes geholpen , accuraat , prijs redelijk , goede communicatie via mail , vriendelijk personeel .
Goede dienstverlening. Voor herhaling vatbaar
Busje gehuurd voor transport van meubels
Handelsweg 14
2404 CD Alphen aan den rijn