Vriendelijk geholpen, zowel aan de balie als telefoon. Werd gelijk geholpen en de auto stond klaar en kon gelijk meegenomen worden.
Helemaal goed, maar tienen worden niet gegeven!!
Goed geholpen. nette service en correcte afhandeling (nog wel even wachten op de creditcard afrekening :) )
INQAR, VOOR MIJ NOOIT MEER! FLIKKERS ZIJM JULLIE. ALD JE BUSJE HUURT DAN MOET HET AUTOMATISCH VERZEKERD TE ZIJN EN HET RISICO GEBEUREN PAS AFTREKKEN VAN BORG BIJ GEBEURTENIS. MOET NU 8EURO BIJ BETALEN COOR VRLAGING EIGEN RISICO EN 10 VOIR VERZEKERING. VUILE OPUCHTERS. ALS IK BUSJE HUUR VOOR 44 DAN VERWACHT JE OOK DAT HET 44 IS EN NIET ACHTERAF TERUG STORTEN MET ANDERE DINGEN DIE VEREKEND WORDEN. FLIKKERS. ZET HET DAN OOK NETJES OP JE SITE DAT JULLIR MENSEN OPLICHTEN
Geachte heer Mangroo, Bedankt voor u beoordeling! Aan de hand van uw beoordeling wil ik graag het eea toelichten. De € 8,- premie voor verlagen van het eigen risico is een optie wat u kunt kiezen om het eigen risico te verlagen van het standaard eigen risico van € 950,- naar € 300,- in geval van schade gebeurtenis. Het verlagen van het eigen risico vragen wij altijd aan de klant bij het ophalen van de bestelauto, zoals ook afgelopen zaterdag aan u werd gevraagd, u heeft er toen voor gekozen om het eigen risico te verlagen voor € 8,-. De basisverzekering van € 10,- zit verwerkt in het huurtarief € 55,- op het huurcontract en de eind factuur word dit apart vermeld als “Huurtarief” en “Verzekering". Extra bestuurders naast de huurder moeten op het contract vermeld worden. In u geval heeft u een extra bestuurder opgegeven. Voor een extra bestuurder rekenen wij € 3,50 per dag. Wij vinden het jammer dat u via deze weg ons beschuldigd van oplichting. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.
Zeer prettig ervaring. Vriendelijk personeel en geen moeite om up grade auto mee te geven. Gaan dit zeker vaker doen bij inqar huurmij Alphen aan den Rijn
Goede auto’s, efficiënte afhandeling.
Ik vroeg naar de hoogte van het voertuig.. geen antwoord. Stond in het binneraam van de bus. De afmetingen op papier zijn te royal genomen. Daardoor heb ik hetgene wat ik wilde ophalen terplekken in stukken moeten zagen omdat het niet paste. Daar ben ik absoluut niet blij mee!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Aan de hand van uw huurovereenkomst blijkt ook dat u een groter formaat bestelwagen heeft gehuurd, dan wat u op 21 maart 2019 via internet heeft gereserveerd. Als het dan ter plekken blijkt dat het als nog niet in de bestelwagen past, is dat inderdaad vervelend. Ik zie dat u ook geholpen bent door een van onze stagiaires waar de deskundigheid en communicatie een onderdeel is wat verbeterd kan worden in zijn leerproces. Graag zou ik u dan ook bij eerst volgende huur op een bestelwagen of personenauto een kortingspercentage willen aanbieden van 30%.
keurig geholpen super
Prima geholpen, goeie prijs en net zo\' n goeie bus voor de veehuur
Prima!@
Prima bus, goede service en vriendelijke medewerkers!
Goed en niet goed. Via de website een bestelbus gererserveerd. Pas nadat ik de kleine letters van de reservering las bleek dat de reservering pas de volgende dag definitief zou worden nadat ik door hun was gebeld. Maar ik werd niet gebeld. Wel kreeg ik een mail dat ze geen auto voor mij hadden. Ik was toen al onderweg. Niet handig dus. Ik heb ze zelf maar gebeld. Ze hadden in Leiden geen auto, maar toen ik vroeg of andere vestigingen misschien wel iets zouden hebben, bleek vlakbij een kantoor wel de gewenste auto te hebben. Jammer dat ik het zelf moest vragen, maar uiteindelijk kon ik de auto huren en ben ik daarna prima geholpen.
accuraat en positief
Handelsweg 14