Ik had op korte termijn de mogelijkheid om de auto te huren. Als ik vragen had over de mail, kreeg ik heel snel reactie. De dag van huren, mocht ik eerder komen voor eventuele vragen. Ook was het erg goed geregeld met contracten van uitgifte, inname en factuur! Super tevreden!
snel en deskundig!
Prima busverhuurbedrijf...kom zeker nog eens een bus huren.
Volgens mij een verkeerde rekening Auto ingeleverd 12 december om 8.01 en NIET 9.01 er was slechts 1 persoon aanwezig die bezig was met een klant en ik moest derhalve wachten tot hij klaar was. Mochten Vrijdag de auto ophalen om 17:00 uur we kregen de indruk dat dit geen probleem was en dat deze dag ook niet zou worden doorberekend en we hebben ook medegedeeld dat we hem niet zouden gebruiken en pas s\'morgens vroeg zouden vertrekken (INQAR nog niet open). Bij controle van de auto (een Mercedes) bleek dat er geen winterbanden op de auto aanwezig waren. Er moest een nieuwe auto worden opgehaald met winterbanden maar die moest eerst worden schoon gemaakt en de tijd van 16:50 klopt ook niet was veel later. Derhalve dachten wij dat de rekening zou gelden voor 4 dagen huur en GEEN 5!!
Doordat een familielid een voertuig had ingehuurd en mij de prijsstelling had medegedeeld, gaf dit de doorslag om een voertuig te huren voor een dagdeel.
Prima snel meedenkend en goed geholpen
uitstekend
Leuke zaak erg klantgericht en goeie busjes voor niet te veel euro’s !
Correcte en snelle afhandeling, keurige auto waarop niets aan te merken viel (citroen c1)
Prima uitleg en bus was goed
Vriendelijk, goed geregeld
grote keuze uit nagenoeg nieuwe auto\'s, prima instructie
Snel Aantrekkelijk geprijsd
Handelsweg 14