Alles prima geregeld vriendelijk personeel
Top!!!
Goede snelle service alles vlg afspraak
Waardeloos, ik heb geen toestemming gegeven voor de verwerking van mijn gegevens voor een tevredenheidsonderzoek, ogmaals inhetrokken toen de eerste uitvraag kwam en nu dus na die intrekking nogmaals benaderd. Er wordt duidelijk willens en wetens in strijd met de wet gehandeld door deze partij, vermijden dus.
Uitstekend !
Ging allemaal prima, beetje klein kantoor , erg warm geen airco, weinig wachtruimte, en de auto\'s staan erg kort op elkaar geparkeerd, vooral als er een verhuiswagen op je \"kont\"staat dus dat is een min puntje
Alles prima geregeld. Personeel moest maandagochtend nog wel op gang komen. Waren niet heel spraakzaam/vriendelijk.
goede ervaring, was wat huiverig ivm de hoge onkosten wanneer het mis zou gaan, maar gelukkig geen problemen. verder ook vriendelijk personeel. schrok echter wel van het verbruik toen ik tankte....of het ding zuipt diesel, of hij was niet vol.
Met een gemiddeld verbruik van 1:6,5 is een bakwagen met laadlift inderdaad niet zuinig. Komt o.a. door het grote frontale oppervlak en gewicht.
Goede voorlichting en een duidelijk aanbod.
Prima service! Vriendelijk personeel.
Super goede service! Dankje wel Clayton, Ismael, Aggie!
Snel, duidelijk en vriendelijk personeel
Scherpe prijs, prettig telefonisch contact.
Handelsweg 14
2404 CD Alphen aan den rijn