via de computer geregeld om een auto te huren, doordat ik geen bevestiging ontving toch nog even gebeld. De huur was toch niet goed doorgekomen. Maar het werd gelijk geregeld en ik kon dezelfde dag nog een auto huren. Duidelijk en vriendelijk geholpen en een fijne auto mee.
Enkele keren een (kleine) personenauto gehuurd en één keer een lichte vrachtwagen. Bijzonder tevreden!
Vlot en kundig telefonisch contact, prettige medewerker, heldere administratie wellicht zelfs ietwat te uitvoerig. Minder prettig is dat men na vier belt met de vraag wanneer de auto terugkomt terwijl de auto voor een dag gehuurd en betaald is. Prima dat men borg moet betalen en dat deze direct van je rekening wordt afgeschreven. Ook prima dat men de borg verrekent met de huurprijs maar vanochtend was wel de gehele borg afgeschreven van de bank maar het te veel betaalde nog niet teruggestort; minder prettig vind ik dat laatste. Contant mag niet; okay dat is prima maar zorg dan wel dat het financiele dezelfde dag wordt afgewikkeld.
prima service en makkelijk te bereiken
snelle reactie op vragen, goede service, persoonlijk en klantgericht
Vond het heel prettig dat ik als gehandicapte opgehaald en teruggebracht werd door een van de medewerkers.
Goede service van deskundig personeel.
Auto gehuurd. Prima ontvangst aan de balie. Auto netjes.
Heel blije me hoor
Twee maal een kleine personenauto voor meerdere dagen gehuurd, zeer tevreden.
Vlotte service, vriendelijk geholpen. Goede prijs.
Nu twee keer een auto gehuurd. Afgelopen dinsdag aangegeven dat ik echt op tijd weg moest voor een afspraak in Nijmegen. Vrijdag moest ik wachten omdat er eerst een andere klant geholpen moest worden. Een medewerker zat boven op kantoor, omdat hij geen auto\'s uit mag geven. Er was geen ijskrabber in de auto aanwezig. Ik heb aan beide medewerkers het voorstel gedaan om de auto\'s die als eerste uitgegeven dienen te worden op zo\'n dag in ieder geval ijsvrij te maken. Hier kreeg ik geen reactie op.
Handelsweg 14
2404 CD Alphen aan den rijn