Goede prijskwaliteit
goed efficiënt en correct. Klantvriendelijkheid kan beter, maar het was vrijdagmiddag, wellicht verklaart dat de kortbondigheid van de medewerker
Goed en snel geholpeb
Een verademing
We werden Snel, vriendelijk en correct geholpen. Heel professioneel. Super!
goede ervaring en goed geholpen
Keurig nette en schone huur auto\'s/bedrijfsbus zeker ook voor de volgende keer hier huren.
Prima ervaring, fijne service. De auto was erg nieuw en reed goed!
Producten prima, service prima, gewoon zoals het hoort.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. De auto\'s zijn nieuw of in nieuwstaat. De mensen die daar werken weten waarover ze het hebben, zijn nuchter en klantvriendelijk.
ik had om 1715 gebeld omdat ik een auto nodig had, sluitingstijd 1730. Zij hadden gelukkig een auto en alles was snel afgehandeld
Goed geregeld!
Ik had een VW Combi nodig voor een ritje naar België. Auto stond zoals het natuurlijk ook moet keurig op tijd klaar en check-out verliep soepel. Sleutels bij terugkomst in de kluis gedeponeerd. Borg moest ik pinnen, maar restant (na verrekening van de huur) is keurig en heel snel teruggestort op mijn rekening.
prima ervaring
Goed en snel beholden met goed boer thing.
flexibel en goede service
Handelsweg 14