er stond een keurige verhuiswagen op tijd voor ons klaar
Het contact verliep stroef omdat de auto verkeerd in het systeem was gezet, kwam na wat telefoontjes wel goed, prima verder. De gehuurde bus was perfect maar... Op de dag van huren regende het ontzettend hard waardoor snel om de auto gelopen werd. Weinig schade. Een sterretje in de ruit stond niet vermeld op het document, maar wat pas te zien op moment dat het weer droog was. Omdat dit normaal geen schade is (dit is eerder een gebruikersspoor?) geen belletje achteraan gedaan. Tijdens de rit ging de ster wat scheuren. Kosten van een nieuwe ruit volledig voor de huurder. Ook gezien het afhaalmoment, niet noemen van het sterretje en type schade vind ik dit gewoon klantonvriendelijk. Het gaat niet om een deuk, kras, ondeugdelijk gebruik etc. We hebben vaker op dit adres gehuurd en dan zou je het iets meer klantgerichtheid of meedenken verwachten. Voor zoiets verzeker je je als verhuurder.
de weekendaanbieding zoals op de site vermeld, komt in de praktijk niet over met de werkelijkheid. vrijdag 17.00 tot maandag 0.800 is in werkelijkheid zaterdagmorgen 0.800 uur de prijs aanpassen of de site aanpassen.
Snel online te regelen. Keurige bus. Prima service. In geval van huur steekcar raad ik aan bevestigingsmateriaal mee te leveren om deze vast te zetten bij transport.
Prima contact, vriendelijk, behulpzaam
De verhuiswagens die op de site staan komen niet overeen met de aanbod.
Ervaringen zijn zonder meer prima 5te noemen !
Service goed, nette auto\'s en goede afhandeling.
Zorg dat er \'s morgens om 8.00 uur voldoende capaciteit aanwezig is om de klanten te bedienen. Klanten moeten niet al te lang wachten om de gehuurde auto op te halen. De goedkoopste huurauto is al maanden niet beschikbaar! Verder prima bedrijf, personeel en dienstverlening.
Top service. Zeer klantvriendelijk.
Prima! Correct, flexibel en snel.
Ik heb 2 dagen een VW Transporter gehuurd bij Inqar Dallinga Delfzijl. De klantafhandeling was prima, vanaf de reservering tot het weer inleveren van de auto. Vriendelijke medewerkers, de auto werd schoongewassen afgeleverd, kortom een prima adres om een auto te huren.
correcte behandeling door medewerker, aanbevelingswaardig. prima medewerker.
Alles goed geregeld. Prima service.
goede service, klantvriendelijk
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.