Al meerdere keren een auto geleend. Correct behandeld. Goede en snelle service. Online alles kunnen regelen, werkt prima.
Staan altijd klaar voor je
Prettige communicatie en goede service. Voor herhaling vatbaar mocht het weer nodig zijn.
Goede communicatie snelle afhandeling. Goede prijs kwaliteits verhouding. Zeer leuke onverwachte Sinterklaas attentie. De kleine dingetjes maken het verschil!
Ik ben goed geholpen
Alles verliep soepel en prettig. Sinterklaas attentie werd ook gewaardeerd.
Altijd netjes, bereikbaar en meedenkend!
Hele fijne auto en de afhandeling ook heel prettig!
Goede service, fijne auto en vriendelijk personeel
zoals altijd prima geregeld, zakelijk en correct. Ik geef het cijfer 9 omdat er altijd moet worden gestreefd om nog beter te worden.
Perfecte ervaring. Twee maanden geleden via Snappcar iets gehuurd. Alleen maar gezeur en gedonder. Nu Inqar, professionele afhandeling. Goede Mercedes!, alles perfect! Volgende keer weer Inqar!
Mijn ervaring van het bedrijf is erg positief.
Ik kan Dallinga INQAR aanbevelen voor zowel zakelijk als privé. Fijne dienstverlening en snelle afhandeling.
Afgelopen zaterdag een busje gehuurd voor een vrijgezellenfeest. Erg vriendelijke onthaald door 2 jonge mannen. Duidelijke uitleg en service m.b.t. de verhuur, de kosten en het materiaal. Ik kom hier zeker weer!
Fijne wagens, en altijd goed contact met Clark. Veel mogelijk, en goede klantenservice.
Prima bus, niks mis mee. Regelen van de bus ook prima. Gehuurd op een zaterdag en keurig op tijd afgeleverd. Op zaterdag is er geen personeel die het busje controleert. Krijg je op maandag telefoon dat er een kras op zou zitten. Er zat geen kras op de betreffende plek toen wij het hebben afgeleverd!!!! Een paar dagen later zeiden ze dat er ooi nog iets aan de spiegel mankeerde. Borggeld krijgen we niet terug. Moeten nog wel even ruim 60,00 bijbetalen. Dus het huren van de bus is een zeer dure grap geworden. Maar het ergste vind ik nog dat er een gemeen spelletje gespeeld is. Dat wij moeten betalen voor de schade die een ander veroorzaakt heeft.
Alles prima geregeld Dank Inqar Dallinga!!!!
Voor de tweede keer een transporter gehuurd. De eerste keer voor een verhuizing, de tweede keer voor het transport van een onhandig groot schilderij. Beide keren prima geholpen. Opvallend is de geweldige kwaliteit van het wagenpark. Schoon, Automaat en navigatie, wel zo makkelijk. Prima service en goede afhandeling.
do I need to say more?
Mijn eigen auto was in reparatie en via de garage (Vakgarage Van Damme) verwezen naar Dallinga voor een huurauto. Ik zocht specifiek een automaat en Dallinga was de enige die op korte termijn een automaat beschikbaar had. Hele goede en flexibele service. De medewerkers denken met je mee. Het was onzeker hoelang mijn eigen auto in reparatie was en ik wilde de Kerstdagen wel graag bij familie kunnen doorbrengen. Ik kon de huurperiode een paar keer verlengen en toen mijn eigen auto klaar was, kon ik de huurauto ook flexibel weer inleveren. Mooie en nette auto. De prijs werd omlaag bijgesteld naarmate ik langer huurde. Prima service. Aanrader!
Niks anders dan lof!! Alles tot in de puntjes geregeld. Ik kom weer huren mocht dit in de toekomst nodig zijn! 👍👍👌👌
Geweldige Service voor een voordelige prijs.
INQAR Dallinga is een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Je krijgt een goed onderhouden auto mee. Kon laatst zonder reservering \'s middags nog een auto huren. Kreeg ook nog korting op de huurprijs. Huur vanaf 1992 al bij INQAR Dallinga. Heb nooit geen op- of aanmerkingen gehad op de dienstverlening.
Opnieuw zeer tevreden met de uitstekende service van Dallinga! Had de auto voor 1 dag gereserveerd, maar mocht hem de dag ervoor al rond 17:30 ophalen! Omdat de auto, op de gereserveerde dag, al om 11:00 uur terug was, werd er maar een halve huurdag in rekening gebracht! Top service!
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.