Goed en vriendelijk geholpen. Er miste iets, maar na 1 telefoontje, was dat direct en ook nu weer vriendelijk verholpen.
Zeer vriendelijke en behulpzame personeel duidelijk wat de afspraken zijn auto stond op tijd klaar. Ik ga zeker weer in de toekomst een auto huren bij INQAR
Goede service en nette auto/bus, snelle afhandeling rekening en niet duur.
vlot, bekwaam, heel riendelijk en degelijk nieuwe auto.
Snel geregeld, vriendelijk geholpen, hele nette auto en bovenal, daar ik hem wel erg kort nodig had gaven ze mij korting, hoe mooi en service gericht is dat, super bedankt.
Klantvriendelijk en duidelijk, je weet ruim van tevoren waar je aan toe bent. Telefonisch goed bereikbaar.
Dank jullie wel, ik kon de bus al de avond ervoor ophalen. Fijne service.
Ik had vorige week een auto gereserveerd en dat zou een aygo worden, kreeg de dag erop telefoon of ik bezwaar had tegen een automaat, nou dat was geen probleem voor mij. Kom ik de dag erna de huurauto ophalen bleek dit een luxe Seat Leon te zijn die ik mee kreeg voor de huurprijs van een aygo Prima regeling en prima service
2 weken een auto gehuurd voor vakantie. Service was top, communicatie snel en duidelijk. De verhuurder heeft ons bij het ophalen van de auto zelfs opgehaald van de bus. Ik zou iedereen aanraden om een auto te huren bij Inqar Dallinga.
Vandaag bij dhr. Kugel van vestiging Veendam een bakwagen gehuurd voor 1 dag voor 128 euro (eigen risico verlaagd naar 350 euro). de uitleg werd gegeven alsof ik rechtstreeks van de kleuterschool kwam..bijv..kijk dat is het knopje van de radio...enz. Duidelijk maar erg kleutermeesterstijl.. Ik heb 13 km(ik dacht 10 of 11km maar werd op kordate wijze terechtgezet door dhr. Kugel..) gereden met de bakwagen toen ik hem terugbracht en liep dus tegen het probleem van aftanken aan..minimale afnamehoeveelheid bij de reguliere pompen is 5 liter en ik heb waarschijnlijk iets van een dikke liter diesel gebruikt( ik zei per ongeluk benzine en jahoor dit werd weer op kordate wijze door dhr.Kugel verbeterd..) meter stond dus ook nog op compleet vol..dit uiteraard gemeld met de vraag hoe hier mee aan?..vertrekt de man zijn gezicht compleet en wordt mij even op een strenge belerende toon verteld dat dat niet de bedoeling is..hier werd ik behoorlijk geïrriteerd door(ik had ook gewoon kunnen zeggen jahoor hij is weer vol..) waarop ik als antwoord gaf.. geef mij de sleutels maar weer , dan rijd ik net zolang rondjes totdat ik 5 liter kan tanken..nee dat mocht niet,dat kan ik uiteraard niet toestaan en ik beslis dat... hij zou hem zelf wel even aftanken en dan moest dat verrekend worden met de huurprijs,..(uiteraard zou dit geen probleem zijn geweest, ik gaf alleen maar aan dat ik niet wist hoe ik aan een liter diesel moest komen die ik uiteraard wel verbruikt had en ook gewoon wilde betalen).Zowel dhr.Kugel als ikzelf raakten behoorlijk geïrriteerd door elkaar, waarop ik hem op dezelfde manier ging benaderen en behandelen als hij mij..lekker belerend doen, waarop hij zei dat hij geen klein kind was en zich niet zo wenste te laten behandelen..euhh ik dus ook niet...Om een lang verhaal af te sluiten.de medewerker waar ik een dag eerder de bakauto bij had gereserveerd was uitstekend geschikt voor zijn taak, duidelijk en klantvriendelijk, dhr Kugel daarentegen lijkt mij behoorlijk gefrustreerd, wellicht door de lange dagen in een bijna hol klinkende loods, waarin hij alleen achter een bureautje zit..lijkt me inderdaad geen pretje maar tegen de tijd dat je je op klanten gaat afreageren op een dergelijke wijze (die wellicht ontkent word)lijkt het me verstandig om en hulp en een andere baan te zoeken. Zolang Inqar Dallinga deze man achter de balie heeft staan kom ik niet weer en zal ik tevens in mijn netwerk vertellen hoe mijn ervaringen zijn.erg jammer, het wagenpark is keurig, alles ziet er verder tiptop uit en dan heb je een dergelijke man achter de klantenbalie staan...wellicht iets om over na te denken firma Dallinga , dit kost stomweg klanten en geld.
heb voor afgelopen zaterdag een bus gehuurd wil hem die avond terug brengen is er niemand aanwezig laat dan de bus niet onbeheerd achter breng hem maandag morgen terug (van zaterdag tot maandag morgen achter beveiligd hekwerk op terrein geplaatst ter goede trouw) en krijg als beloning de zondag ook op de rekening met de toezegging ik mats jullie anders de maandag ook nog, denk je ook iets goed te doen omdat er op verhuur dagen zelf niemand aanwezig is, was dus een leuke sponsor rit voor ouderen aangeboden door ons aan de ouderen maar word door deze calculatie te duur voor de senioren.
vriendelijk...duidelijk..
Kort van te voren gebeld om een verhuisbus te huren en was blij verrast door de inspanningen van de medewerker om op zoek te gaan naar een geschikt voertuig. Ik werd vlot teruggebeld en kreeg een keurige, vrijwel nieuwe, Fiat Ducato ter beschikking die ik op zaterdag 13:00 u kon ophalen. Mocht de bus op zondag inleveren met gebruik maken van een handige beveiligde paalkluis om de sleutels in te werpen. Ook de afrekening ging vlot met een factuur via de e-mail. Bedankt voor de service! Rob
Diefstal na schade: Oude schade opgevoerd.
Goede uitleg 1) duidelijk controle betreft eventuele schades bij het ophalen en brengen
Erg goed! Deskundig, bereidwillig en zeer vriendelijk.
goeie service, aanmelding perfect.
wederom prettig kontakt. auto stond weer op tijd klaar en dit keer zelfs een uit een hogere klasse, met de prijs van de lagere klasse. Kortom: zeer tevreden.
Een vriendelijke medewerker die mij heeft geholpen.Zal zeker jullie naam doorgeven aan anderen die een auto willen huren.
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.