Mijn ervaringen met zowel Yasin / Sander zijn uitstekend, zij zijn altijd heel duidelijk in het uitleggen hoe het verhuur proces is. En ook hun service gerichtheid vind ik exceptioneel, om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn..!! Bij dezen :THANKS & KEEP UP THE GOOD WORK...!
Onverwachts een bus nodig voor 6 personen maandag gebeld voor komende 3 dagen. Prima geregeld kreeg ook nog eens een bus voor meerdere personen omdat de 6 zitter achteraf niet beschikbaar was.
Last-minute gebeld met INQAR voor een huurauto, en zeer vriendelijk en efficiënt geholpen. Medewerkers zijn zeer bekwaam en de afhandeling is zeer soepel verlopen. De prijs is zeer redelijk. Wij gaan als bedrijf hier vaken huren.
Zeer netjes geholpen en zelfs omdat de auto die voor de zondag was gehuurd en in principe zaterdag middag uitgeleverd zou worden maar toen nog niet beschikbaar was,op de zondag ochtend ondanks dat vestiging Heerhugowaard dan gesloten zou zijn toch s\'morgens tussen 8 en 9 uur in ontvangst kunnen nemen.
Prettig en goed geholpen goede auto
In een woord top
Top, mooie bus gehuurd en goede service
Al 8 jaar via de vestiging in Zaandam een personenbus gehuurd. Prima service en als er een probleem is wordt dit door het vriendelijke personeel opgelost.
Ik heb voor 12 dagen een Ford personenbusje gehuurd bij vestiging HHW en ben zeer tevreden. Vriendelijke en klantgerichte medewerker. De auto was prima en de prijs / kwaliteit verhouding zeer goed.
zeer vriendelijke mensen.ik moest onverhoopt vanwege onvoorziene omstandigheden de auto een kwart dag langer houden.heb ze vriendelijk verzocht of een uitzondering mogelijk was, en het kon.zeer klantvriendelijk.
Super klantvriendelijk, duidelijke uitleg!
Prima service, duidelijke uitleg en bovendien scherp geprijsd
Ik ben een frequente huurder en altijd zeer content! Top!
Wij hebben een zeer goede ervaring met de vestiging in Zaandam, keurig en net personeel, ze leggen alles goed en duidelijk uit en ze nemen de tijd voor de klanten
Altijd flexibel, de mannen denken fijn mee. Prima auto\'s en een redelijke prijs. Echt een aanrader!
Voor de vierde keer naar tevredenheid een auto gehuurd.
Bus was top en snelle service. Helaas klopte de kikometer stand niet, is wel recht getrokken met een nette mail nadat het mij was opgevallen en ik erover heb gemaild. De borg was na 4 dagen nog niet terug gestort, even gebeld en er was ergens wat mis gegaan waardoor mijn borg niet was terug gestort. Is toen opgepakt en alsnog terug gestort.
Keurig en vriendelijk
Vriendelijk geholpen, zeer nette bus en snel geregeld. Restant borg super snel retour gestort.
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.