Een geweldig positieve ervaring. Bij aankomst zeer proffesioneel en goed ontvangen. Kreeg zelf een upgrade bus mee dus was zeer blij verrast. Ook de reactiesnelheid en mogelijkheden om een bestelling te wijzigen werd zonder enige moeite gedaan.
Uitstekende service.
Afgelopen weekend hebben wij een bakwagen gehuurd en we zijn heel erg tevreden met het supergoede materiaal wat er aangeboden wordt en de service is ook helemaal top. Als ik nog een keer iets moet huren zal ik dat ook zeker hier doen.
Dit is 2de keer dat ik auto heb gehuurd voor wintersport. Beide keren prima geholpen en te woord gestaan.
Voor de eerste keer met Adrie ipv met Bert. Prima bedrijf. Busje met hydraulische klep kon \'s middags al worden opgehaald.
Beste K.F. We doen ons best, en hopen u natuurlijk vaker te zien. Bedankt voor uw reactie. MVG INQAR Autoverhuur Adrie Jonk
Vriendelijke personeel en heel mooie schone auto.
Goed bedrijf, leuke mensen, fijne voertuigen. Al meerdere keren gehuurd.
Zeer keurig geholpen door medewerker die alles zeer keurig uitlegt en die zeer deskundig is. INQAR Adrie Jonk is een echte aanrader voor iedereen die een auto wil huren.
Had met spoed een bus nodig, snel en makkelijk geregeld. Prettig ontvangen op de vestiging. Grote en nette Mercedes bus meegekregen. Prijzen vond ik meevallen.
2e keer dat ik hier een grote bestelbus huur. Bij de 2e keer was mijn bestelde bus nog niet retour gekomen bij hun. Mede hierdoor namen ze optijd telefonisch contact met mij op met de mededeling dat ze een grotere bus voor mij hadden voor de prijs van de zelfde. Ik zeg goed mee bezig. 9-1 heb ik weer een bestelbus gereserveerd bij hun. Top Top
Prettig, professioneel en behulpzaam
Vlotte service, vriendelijke en persoonlijke benadering.
Prima service, om 15uur gebeld en een uurtje later staat er een huurauto klaar. Topservice.
Prima geholpen nette schone bus mee gekregen
Dit maal een auto getroffen die, halverwege de dag, aangaf niet verder te willen. Gebeld met de vestiging,daarna binnen 5 minuten een dealer aan de lijn die telefonisch probeerde te ontdekken wat er mis kon zijn. Leek niets te zijn. We mochten afmaken waarmee we bezig waren en daarna terug naar vestiging. Goed gesprek daar over de mogelijke oorzaak. Beloofd werd nog terug te koppelen wat er gebeurt kan zijn.
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.