4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, goed materieel, goed bereikbaar, scherpe prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een heerlijk weekend Ardenne met de hele misjpoge. Super geholpen door Yasin.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De snelst en meest efficiënt werkende verhuurder die ik ooit heb meegemaakt. Ik werd direct geholpen. Uitleg snel en vooral duidelijk en geen \'kleine lettertjes\'. Ik zou er zo weer huren!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd een goed teken als je de baas van het spul op de werkvloer aantreft, die je dan ook nog eens prettig en deskundig van dienst is :-) Dat schept vertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hadden een 9 zitter last minute nodig. werden op sublieme wijze geholpen door dhr yasin ulkun. complimenten hoor! en nogmaals dank voor de goede service! we zullen ons de volgende keer zeker weer bij jullie melden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service. Alles werd goed uitgelegd, ook qua extra functies van de auto. Auto werd zelfs nog voor me gekeerd omdat deze met zijn neus de verkeerde kant op stond op het terrein, terwijl ik dat ook makkelijk zelf kon. Keer daarvoor was ik voor het huren van een bus naar hun concurrent geweest, maar daar waren ze ongeïnteresseerd en kwam er nog van alles bij qua kosten en verzekeringen. Bij Jonk geen extra kosten en zijn ze wel geïnteresseerd. Zouden alleen iets meer kilometers mogen weggeven, als je ver in Nederland moet zijn red je het net niet om heen en terug te rijden op 300 km voor een weekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede service, sommige auto\'s zijn wel slecht gebruikt door vorige huurders

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een top bedrijf met topmedewerkers,niets meer aan toe te voegen ga zo door.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heldere lage prijzen prima bus ! al met al goede ervaring zeker aan te raden. volgende keer weer Inqar Adrie Jonk Zaandam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verhuis bus besteld voor zaterdagmorgen. De bus draaide al toen ik hem om 8 uur kwam halen. Dit omdat het had gevroren. Dus ik hoefde niet te krabben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zaterdag 13 Februari moest ik verhuizen. Vrijdag 12 Februari mocht ik de bus al ophalen. Top service en zeker een aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reservering voldaan via telefoon, alles snel en netjes afgehandeld. Fijn bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top!! Goede service. Prima wagen en scherpe prijzen. Voorbeeld: Ik wilde op zaterdag vroeg gaan rijden en kon de bus al vrijdagavond halen zonder extra kosten !! Helemaal geweldig! Als ik weer een bus nodig heb weet ik nu al waar ik hem huur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vond de intake traag, had vooraf alle gegevens reeds doorgegeven (incl kopie rijbewijs), maar alle gegevens moesten terplekke nogmaals ingevoerd worden. Ook kreeg ik niet de gereserveerde auto mee (Fiat 500 ipv Citroën C1). Verder was de afhandeling vriendelijk en professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geregeld en dat op een zondag. Top

4 sterren: goede service, goed behandeld

word zeer klantvriendelijk geholpen en het personeel is zeer klant vriendelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

Op 19-12 huurde ik een bus, ik keek op het contract en begreep niet goed waarom het bedrag zoveel hoger was dan op de website werd aangegeven. BTW begrijp ik maar daarnaast bleek de medewerker €10 per dag extra te hebben berekend voor verlagen eigen risico. Ik vroeg waarom dat was, hij antwoordde dat mensen doorgaans de telefoon ophangen als hij vertelt dat de borg anders €1500 moet zijn. Ik ben niet die andere mensen en zei dat ik dat geen probleem vind, dat bedrag kan ik gewoon direct betalen. Maar toen was het antwoord dat hij nu al het contract had gemaakt dus kon het niet meer anders. Ik heb het er toen bij laten zitten, dat had ik misschien anders kunnen doen maar ik voelde me zeker niet vrij om deze keus te maken. Hij werd namelijk niet eens aangeboden en bij nalezen contract deed hij het voorkomen of het niet meer anders kon.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel en super service. Wij hebben meerdere keren hier gehuurd en zijn telkens tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb reeds eerder voertuigen gehuurd bij Adrie Jonk Autoverhuur en keer steeds weer terug vanwege de prettige service, excellente voertuigen en goede no nonsense prijsvoering.

• Deskundigheid N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles via de mail geregeld. Ook de afhandeling van de kosten direct terug gestoord op de bank Keurige prijs verhouding, alleen snap ik in Nederland niet dat er een limit is voor de te rijden kilometers. Ik woon op Mallorca en daar is dat kilometer gedoe vrij. Prima bedrijf graag tot de volgende keer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, langdurige ervaring. Was dit keer alleen wat minder tevreden over de bus, erg lage bodem.

Newtonstraat 40

1446 VR Purmerend

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.