4 sterren: goede service, goed behandeld

De eerste keer dat wij een auto hebben gehuurd. En kan niet anders zeggen dat het prima is bevallen. Dus zal niet de laatste keer zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

eenvoudig via de website auto te huren. Vriendelijke service. Klein minpuntje: zaterdag om 8 uur is het spitsuur. Jammer dat er maar 1 medewerker aanwezig is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aangezien het een verhuizing naar het buitenland betreft is een zorgvuldige afstemming tussen de belading en de meest geschikte auto per transport van groot belang. De medewerker is hierbij zeer behulpzaam geweest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jammer dat je soms tijd moet wachten omdat er 1 medewerker is. wat beoordeel je bij medewerkers??? dacht eerst dat faktuurbedrag fout was, omdat er tot 2x toe bij informeren en bij het boeken er NIET bij verteld wordt dat het bedrag excl. btw is!! beter van wel doen, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na telefonisch contact heeft de medewerker de geschikte auto aan geraden. Wat ook echt nodig was, want als wij het zelf hadden gedaan hadden wij niet genoeg ruimte. Wij konden de middag te voren bellen of de auto beschikbaar was. En dat was hij ook, we konden meteen in de ochtend vroeg beginnen. Tevens was de borg ook binnen 1.5 dag al weer retour op onze bank rekening echt top!!. Dit bedrijf raad ik iedereen aan, ze denken met je mee en geven goed advies en hier kom ik zeker voor terug.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd zeer vriendelijk. Je word op je wenken bediend. Gewoon niets te klagen

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer positief, vriendelijk aan de telefoon, duidelijke prijzen en spelregels. Hielden zich keurig aan alle afspraken. Uitsekende bejegening aan de balie, vlot en voorkomend.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top, huur al jaren een bus bij adrie jonk om op wintersport te gaan met vrienden :) elk jaar is alles weer goed geregeld, weinig kilometers op de teler en nog nooit pech gehad onderweg:)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Last minute personenbusje besteld omdat een ander bedrijf mijn gereserveerde bus niet op tijd binnen kreeg. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd gelijk een mooie personenbus van een ander filiaal naar Purmerend gebracht. We kregen zelfs een luxe Vip bus mee voor de prijs van een standaard. Volgende keer gaan we zeker weer naar Adrie Jonk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij huren regelmatig een busje voor ons bandje. Meestal een dubbelcabine. Het is altijd goed geregeld en de mensen zijn erg vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel vriendelijke service en ook uitstekende openingstijden! 8 uur \'s ochtends maakt voor een goed begin als je een klus moet klaren!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een personenauto gehuurd voor familliebezoek Alles was erg goed geregeld. bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect geïnformeerd en geholpen telefonisch en op de vestiging in Zaandam. Alles ook lekker vlot geregeld. Keurige auto en alles volgens afspraak. Aan dit Adrie Jonk kunnen veel bedrijven een voorbeeld nemen. Absoluut aan te bevelen!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kom hier ondertussen al jaren. Perfecte auto\'s, altijd in perfecte staat. Vriendelijke, deskundige en behulpzame mensen. Nooit moeilijk doen, altijd meedenken!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service! Wij hadden een bestelbus nodig op zondag en waren niet in de gelegenheid deze zaterdag op te halen. De firma Jonk heeft er voor gezorgd dat er zondagochtend om 9.00 uur \'s morgens iemand aanwezig was om de auto te leveren, top!

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dag van tevoren gebeld voor een bestel auto . Was geen probleem . Op de dag zelf super geholpen .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig. Auto huren gaat snel en inleveren is makkelijk geregeld dmv sleutelkluis. Ik werd erg goed geholpen en de prijs is aangenaam. Al met al heb ik altijd een fijne huurervaring!

Newtonstraat 40

1446 VR Purmerend

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.