Boeking en ophalen voertuig ging makkelijk, alsook het retourneren op zondag. Auto was prima, niet nieuw maar juist voor Wintersport daardoor ideaal. Uitrusting was compleet. Gaan we zeker nogmaals gebruik van maken!
Beste Ed, Dank je voor je mooie review. Wij doen onze best om auto's zo compleet mogelijk uitgerust voor wintersport te leveren, dan is het mooi dat dit gewaardeerd wordt. Wat betreft de leeftijd van de bus, wij moeten helaas door de hoge BPM belasting toch 3 a 4 jaar met een personenbus rijden om het betaalbaar te houden. Onze personenwagens zijn wel maximaal 18 maanden oud. Wij zien je graag weer verschijnen! MVG INQAR autoverhuur Adrie Jonk
Goede autos
Beste Henk, Bedankt voor de aangepaste review, wij begrijpen trouwens de verwarring betreffende de innamemail en uw reactie op die mail. We zijn dan ook druk bezig met de leverancier van de software om deze inname duidelijker te maken en dat bij inname de foto's van de bestaande ( en bij uitgifte reeds verzonden) schades en aanwijzingen niet meer worden getoond. Wij zien u graag weer verschijnen. Met vriendelijke groet, Arno jonk
Originele beoordeling
Je word beschuldig van dingen die niet waar zijn brand gaten ( ik rook niet eens) Auto js vol terug gebracht maar nee hun zeggen van niet. Schades wat niet klopt steen slag word gezien als schade aangebracht door mij Ik word verplicht olie te controleren ? Zie ik er uit als een automonteur . Je huurt een auto voor deze reden
Gehuurde bus voor wintersport was erg fijn. Had een krachtige motor, winterbanden. Veel werd meegeleverd: Sneeuwkettingen, EHBO-kistje, veiligheidsvestjes voor alle inzittenden, aluminiumfolie voor voorruit en Gevarendriehoek. Goed verzekerd en met pechhulp en vervangende auto. Het enige wat ontbrak was een tolvignet voor Oostenrijk, maar die was zo gekocht. Bandenspanning en ruitenwissersvloeistof werd op verzoek gecontroleerd en bijgevuld. We werden snel en vriendelijk geholpen. Vestiging INQAR Adrie Jonk Purmerend is een visitekaartje voor de autoverhuurbranche
Vriendelijke behandeling en keurige auto , zeker voor herhaling.
Heel erg tevreden met de service heel erg bedankt
Prima geregeld, niets op aan te merken,,👍👍👍
Ik had 2 dagen voor de huur van de bus gebeld voor bestelling van de bus, de dag dat ik de bus ging halen werd hij gelijk van achter gehaald. Met 10 minuten reed ik weg. En dat ik klaar was kon ik de bus gewoon neerzetten en de sleutels in de speciale brievenbus deponeren. En de rest van de waarborg word netjes terug gestort op je bankrekening
Na een mail wisseling met INQAR hebben we het een en ander recht gezet. Ondanks een valse start ben ik uiteindelijk tevreden over hoe mijn klacht is afgehandeld.
Geachte heer Jacobs, Ik ben blij dat we er uit zijn gekomen en we zien u graag de volgende keer terug. MVG Arno Jonk
Originele beoordeling
Bedrijf heeft zonder overleg voor 45 euro aanvullende verzekering in rekening gebracht. Heb in de ochtend na lang wachten, omdat hun mede werker met 1 vinger typend mijn administratie afhandelde, getekend voor wat ik dacht het huren van de auto zonder extra's. Ik had van te voren met de firma afgesproken de auto te willen huren en we hebben nooit gesproken over extra verzekeringen. Na de factuur te ontvangen valt me op dat ze stiekem extra verzekering in het contract hebben gezet ter waarde van 45 euro. Opmerking van een medewerker had je maar maar niet moeten tekenen. Op mijn opmerking dat het een vertrouwenskwestie is bevestigde de medewerker dat ze niet te vertrouwen zijn.
Geachte heer Robert Jacobs, Toen u de auto bestelde heeft u geen prijs gevraagd. Bij het ophalen van de auto heeft u uiteindelijk gekozen voor het verlagen van het eigen risico. Dit omdat anders de borg 1500,- zou zijn in plaats van 500,-. Dat wij tarieven op het contract verstoppen is onzin, temeer mijn collega het contract punt voor punt met u heeft doorgenomen en onder andere de twee bedragen waar het om gaat heeft omcirkeld. Als u dan achteraf aangeeft (als de auto schadevrij is ingeleverd) dat u zonder te kijken het contract heeft getekend is dat lastig te begrijpen.. Maar dat is volgens u een vertrouwenskwestie. U geeft zelfs aan dat u ongevraagd het hogere eigen risico van 1200,- zou hebben betaald, als u wel schade zou hebben gereden. Dit omdat wij nu eenmaal ongewenst het eigen risico hadden verlaagd op het contract. Dus dan had u 1200,- betaald i.p.v. de dan door ons gevraagde 350,-? Dat is echt een heel mooie kerstgedachte. Om dat te belonen heb ik aangegeven dat we het "teveel" betaalde verrekenen bij een volgende keer huren, mits u dan natuurlijk het eigen risico bewust niet verlaagd, (en dus een hogere borg betaalt) U gaf namelijk aan heel regelmatig auto's te huren, dus een mooi aanbod denk ik. Daarmee "bewijst" u dan dat u echt gewoon het hoge eigen risico durft te nemen en de hogere borg kan betalen. Maar dat aanbod wilde u niet aannemen, want bij een mogelijke volgende keer zou u wel het eigen risico willen verlagen??? Kijk dan frons ik wel even de wenkbrauwen.. En dan in een review zeggen dat wij over ons zelf zeggen dat wij niet te vertrouwen zijn... Ik laat het oordeel wel over aan onze klanten....
Ik had vanwege een probleem met mijn auto die langer bij de garage moest blijven met spoed een auto nodig. Ik had telefonisch contact opgenomen en werd vriendelijk geholpen. Mijn situatie uitgelegd en dezelfde dag (na 3 uurtjes) kon ik nog een auto huren, deze hebben ze bij een ander filiaal vandaan gehaald zodat ik snel een auto had. Helaas was het probleem met mijn auto groot dus moest steeds de auto verlengen en dit was geen probleem en ze waren steeds vriendelijk! Dit is echt een bedrijf dat ik aanbeveel! Ook qua prijs is het goed tedoen!
Goede en betrouwbaar en service gericht
Gewoon goed voor elkaar, prima service en een nette en schone auto.
Perfecte zaak, wie nog lang doorgaan mag. Huurde automaat gister automaat. Grapje met verkoper maakt(mot kunnen toch) Auto huurt, 100 km en 45€. 100km en 45€? Te duur? Nou Oké dannn... Perfect Man Uitgelegd hoe auto werkt. Toen rijden.... Auto is merk: 'MII' SEAT. Bij terugkomst auto nakijkt op beschadigingen. Nee!!! Happy me!!! Samen duidelijk overlegt totale kosten. Goed gedaan en geregeld INQAR... Week eerder auto C3 van dacht Renault huurt. WÁUW, DAT IS EFFE LUXE ZEG... Dacht 80€en 100km vrij! 1 KEER IETS MEER MONEY. Weer perfect tewoord gestaan Nu, vandaag, de kleinere SEAT 'MII'! 45€ en 100 km rijden? Vond ik eerst wat duur, dacht toen van: Ik kan niet altijd goedkoopste plank eten! Perfecte auto, en ook goed schoon. WEER PERFECT KOSTENPLAATJE GOED OVERLEGT. STAAT OVERDUIDELIJK OP BONNEN AANTAL GEREDEN KILOMETERS.... WELL DONE!!! Ik ben de eerste al zie ik iets negatiefs. Zie bij INQAR nog niets... Succes met de auto's mannen
Ik als vrouw had een bus nodig... Sander heeft mij super goed geholpen. Echt top medewerkers! Binnenkort weer een bus nodig en ik ga deze zeker weer bij jullie huren!
We hadden binnen uur een aanhanger nodig. Dat kon en was snel geregeld. Prima service
Zeer tevreden. Mooie bijna nieuwe bus, schoon, comfortabel. Trekhaak niet nodig gehad maar witte kentekenplaat zit er gewoon bij. Terugbrengen en automatisch afrekenen geweldig. Kortom: een tien.
Huur al jaren een bus in Zaandam, nooit problemen. Personeel.....................erg goed, vriendelijk, denken mee.
Heb een bus gehuurd om te verhuizen. Erg flexibel hoe wordt omgegaan met haal- en brengtijden. Zeer klantvriendelijke hulp. Bij het aftanken ook nog een zeer nette verrekening gedaan, op eigen initiatief. Ik kom zeker volgende keer weer hier als ik een auto of busje wil huren. Grote klasse :).
Super goede service en zeer begripvol, aardig en deskundig personeel. Mocht ik nog een keer een auto nodig hebben kom ik hier zeker terug!
Er werd naar ons geluisterd, medeleven getoond, service verleend. Dan ben je goed bezig, we komen zeker terug. Een net bedrijf met de juiste uitstraling! Jullie krijgen een dikke pluim.
Vriendelijk en duidelijk geholpen bij het ophalen van de Mazda MX5. De auto was schoon en netjes. Alles werkte 100%.
Fijne stationwagen gehuurd voor onze vakantie. Alles goed en vlot geregeld.
Zoals altijd alles goed geregeld; doordat ik scheel de reservering deed via internet, was die fout. Met 1 telefoontje was alles gecorrigeerd en bevestigd. Menig bedrijf kan ook bij Adrie Jonk een cursus klantvriendelijkheid volgen; echt altijd erg vriendelijk te woord gestaan en men neemt ook de tijd voor beantwoorden van eventuele vragen. Tis dat ik al een baan heb én daarnaast 0 verstand van auto's, anders zou ik hier gaan solliciteren
Alles was goed geregeld en een goede uitleg hele maal tevrede over uitleg van de auto super H van rooij.
Ik huur al zo"n 30 jaar bij dit bedrijf en altijd is de service en aandacht voor de klant prima. Ik kan er niets meer en beters van maken. Gewoon je auto hier huren!
Tijdig hebben we geboekt voor een 9p personenbusje. Bevestiging kwam snel binnen, duidelijke communicatie over te betalen borg alsmede huurbedrag zelf, duidelijke en prima voorwaarden (eigen risico, aantal kilometers vrij etc). Bij ophalen kregen we een gratis upgrade en belangrijker, was de medewerker kundig en vriendelijk. Wagen zelf beviel ook prima: ruim, recent model, geen technische problemen. Ingeleverd na 18u was ook geen probleem en meteen daags erna de afrekening ontvangen. Helemaal prima dus! (uit principe geef ik geen 10, maar eigenlijk was het dit wel waard ;))
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.