heb echt een topvakantie gehad .mede ook door de geweldige auto die jullie me mee gaven .echt een hele fijne wagen en ook nog op diesel.je wordt keurig geholpen in purmerend .volgende keer weer bij jullie hoor TOP
Voor mijn roodtrip door Spanje huurde ik een auto bij Inqar, Voordat ik besloot hier een auto te huren, had ik telefonisch contact. Het personeel heeft mij uitstekend kunnen helpen bij het beantwoorden van mijn vragen vooraf. Nadat ik online een huuraanvraag had gedaan, kreeg advies een ander soort auto te kiezen voor mijn reis. Dit gaf voor mij hun expertise weer en hoe serieus en zorgvuldig Inqar met een aanvraag omgaat. Tijdens mijn reis heb ik geen enkel probleem gehad met de auto en bij terugkomst werd alles netjes afgehandeld. Ik ben alles bij elkaar enorm te spreken over dit verhuurbedrijf.
Keurig geholpen, nette en fijne auto en tegen een concurrerende prijs.
Knappe auto’s, niet duur en goede service!
De auto voldeed volledig aan onze verwachtingen.
Zeer goede ervaring! Vriendelijk geholpen, snel geregeld allemaal. Zeer luxe en mooie auto mee gekregen
Dhr.Y.U is een zeer vriendelijke medewerker in alle opzichten een dikke 10.
Fijn bedrijf, op Donderdag middag laat voor sluitingtijd gebeld of ik nog een auto kon huren. en dit kon nog omdat er toevallig nog iemand naar de zaak zou gaan. Super geregeld.
Schitterende service en medewerking. Topper
Super!! Wij huren al jaren vervoer bij Jonk. \"Het komt altijd goed\"
Snel geregeld, geen probleem met later terugbrengen. Goede uitleg met duidelijke schaderonde voor vertrek
Top geholpen vlak voor sluitingstijd. Goed uitgerust wagenpark. Ik kreeg een bus mee met meer opties dan mijn eigen personenauto.
De aanwezige medewerker is zeer betrokken en professioneel. Absoluut een topper. Goede adviezen voor de benodigde periode (weekend/geen weekend). Netjes te woord gestaan en goed geïnstrueerd. Het is nu maandagmorgen en de eindafrekening was al in de mail! Perfect!
Keurige medewerkers. Altijd meedenken en nette prijzen.
Goede service, helder en transparant. Zeker vaker gebruik van maken.
Deskundig, vriendelijk en flexibel voor een zeer concurrerende prijs..
In Heerhugpwaard perfect geholpen. Goede en betrouwbare auto. Bedrijf is een aanrader.
Zeer goed , goede service en duidelijkheid. Bus gehuurd voor de Wintersport erg fijn . Ik kom hier zeker terug voor het huren van een Bus. Dat ik de sleutels en Bus kon terugbrengen buiten kantooruren erg fijn.
Prettig geholpen. Goede service. Met prima bus naar de wintersport geweest.
Zaterdag grote bus gehuurd. Mooi met automaat. Lopen goed schade na voor vertrek met foto’s wat tegenwoordig erg belangrijk is. Eerlijk bedrijf met duidelijke communicatie.
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.