Wij waren op vakantie vanuit Canada en wilden een auto huren. De service die we kregen van Alex was beter dan ik gedroomd kon hebben!!
Simpel, gewoon goed.
snel en vriendelijk geholpen en bus was top!
Duidelijke, snelle en goede service. Yassin van locatie Zaandam dacht zeer goed mee en vertaalde dit naar de juiste bus.
Duidelijk en vriendelijk geholpen, service top!
Voor 3 weken een Seat Leon ST gehuurd voor de zomervakantie. Goed en direct contact met het bedrijf. Vragen worden duidelijk beantwoord. Ook ontzettend fijn dat de dakdragers die bij een ander bedrijf waren gehuurd al gemonteerd waren toen ik de auto ophaalden. Erg tevreden over de service en de auto!
ben erg goed geholpen door Jonk
Super!!!
Bleef na sluitingstijd nog open om mij aan een geschikte bus te helpen, super!
Aan de Auto zit al wat redelijk zichtbare schade,krijg hem vies mee en had weinig tijd om dat voor het feestje klaar te krijgen.. Vind dat voor de prijs hierop minimaal kan aangepast op worden..
Gedegen service en goede auto’s
Busje gehuurt voor 9 personen Fantastische auto Zo goed als nieuw voor een hele redelijke prijs Keurige behandeling Een aan rader
Super service, goede uitleg, vriendelijk behandeld!
Al jaren goede ervaringen met dit bedrijf voor zowel personenauto’s als bestelauto. Nette auto’s voor een voordelig tarief. Vriendelijk personeel echt een aanrader!
Helemaal top
Zeer vriendelijk geholpen
Goeie service ruime keus uit auto\'s via de site en telefonisch wordt je ook super goed geholpen met vraag en aanbod.
Prima service prima geholpen
Goed bedrijf, vriendelijk personeel. Alles ging goed en auto was nieuw. De volgende keer zeker weer!
Een Nissan voor een periode van 3 dagen gehuurd. Bij de aflevering netjes geholpen, maar nadien zeer onprofessioneel te woord gestaan! Op de rekening staat er aangegeven dat er is gerookt in de auto, terwijl wij geen rokers zijn! Het interieur was ook stoffig bij de aflevering! Contact opgenomen met een medewerker die mij kortaf te woord stond en mij mededeelde dat zijn collega asresten had gevonden, maar niet zeker wist of dat wel van ons was. Een excuses was voldoende geweest. Wij huren hier geen auto meer! Geen prettige ervaring!
Geachte Mevr G., Wij danken u voor de moeite die u heeft genomen. Helaas is het verhaal niet helemaal correct, U belde mij op om uw beklag te doen over een opmerking op uw factuur. Hier stond dat er gerookt was in de auto, maar dat we deze keer geen boete gaven. U claimde geen roker te zijn. En eiste dat we de aantekening zouden verwijderen en excuses zouden aanbieden. Ik wist echter van niets dus moest eerst mijn collegas raadplegen, dat heb ik ook gemeld. ( en blijkbaar kortaf maar dat herinner ik me niet zo). Ik heb inmiddels de foto's gezien en er was overduidelijk stevig gerookt in de auto. Wel met het raam open maar er is geen twijfel over. Er is ook niet getracht het roken te verdoezelen, overal lag as.. Dus als u en uw partner niet roken, dan zijn we benieuwd wie dan op dat moment met de auto heeft gereden.... Het was in ieder geval niet nog van de vorige huurder want zij is een erkend astmapatiënt en vereist altijd een rookvrije auto, juist voor klanten die longpatiënt zijn, reageren we zo streng op roken in de auto. Ook zij moeten van een schone en rookvrije auto kunnen genieten
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.