Goede service en fijne auto

Gewoon TOP!

Snel geregeld, makkelijk en gewoon goed! Top!!

Great

Everything top

Prima geregeld

Vriendelijke ontvangst. Bus prima in orde. Borg erg snel teruggestort.

goede ervaringen

Gehuurde auto zag er goed uit. Schoon en auto's zijn qua uitrustingsniveau prima. Vind de borg wel aan de hoge kant.

Netjes maar net geen 10

Prima vriendelijk en adequaat. Helaas op details kleine foutjes (steekwagen niet meegeleverd en rijbewijs niet terug gegeven bij afhalen, daarom geen 5 sterren.

• Communicatie

Prima auto’s en vriendelijke mensen

Al jaren bekend als Ad Melisant EEN TOP bedrijf van vroeger uit al !

Uitstekende service en verhuiswagen

Auto stond netjes voor ons klaar om te verhuizen. Was mooi schoon en het gebruik van de laadklep werd ook goed uitgelegd. In het vervolg weet ik INQAR ad melissant te vinden als ik nog een keer een auto nodig heb.

• Communicatie

Fijn geholpen en een fijne auto

Ik ben goed geholpen en iedereen was erg vriendelijk en meedenkend. De auto stond klaar en de medewerker liep mee rond de auto om alles te controleren. daarnaast vond ik het erg fijn dat ik de auto niet tot zaterdagavond 18:00 u kon huren maar tot de zondagochtend 08 ;00. Uur. dat was voor ons een hele geruststelling om de verhuizing niet te overhaasten.

• Communicatie

Fantastische service en zeer klantvriendelijke medewerkers

Ik ben zeer tevreden met de service en behulpzaamheid van de medewerkers.

Vriendelijk

Fijn autoverhuurbedrijf, vriendelijk personeel en de auto’s zijn altijd in goede staat

• Communicatie

Ben tervreden over de prijs / kwaliteitverhouding

De bestelbus die ik heb gehuurd zag er netjes uit en had een complete uitrusting. Verder ook goed geholpen. Ik vond de borg wel aan de hoge kant.

Prima ervaring.

Mijn ervaring is zeer goed geweest. Bus op internet gereserveerd. Ik werd snel gebeld dat de buis beschikbaar was en dat hij klaar stond. Verder vriendelijke medewerkers.

Alles prima geregeld

No nonsens goed geregeld

• Communicatie

Nu minder dan vorige keer

De vrachtwagen was in slechte staat ik vind de prijs dan niet in verhouding als we voor het zelfde geld een goede vrachtwagen hadden.

• Communicatie

Prima service, snel en gemakkelijk

fantastisch

Ophalen en retourneren ging vlot en gemakkelijk, de wagen was mooi schoon en goed onderhouden. En de borg was netjes de eerst volgende werkdag terug gestort.

Prima auto, goede service

De medewerkers staan je netjes te woord en hebben veel ervaring. Ik had een personenauto gehuurd, deze was bijna nieuw nog. Netjes schoon ook en dat is in deze tijd ook extra fijn. Zou het zeker aanraden hier een voertuig te huren.

Flexibel vriendelijk bedrijf

Enkele keren een auto gehuurd. Laatste keer heb ik de auto langer nodig gehad en zonder problemen is de termijn daarin verlengd. Auto's zijn goed en netjes onderhouden.

• Communicatie

zeer tevreden over het lenen van een bestelbus

IVM een verhuizing van Zeeland naar Brabant hebben wij een bus gehuurd, de prijs viel erg mee,ook de service was correct, alle afspraken zijn nagekomen, en terugbrengen met de sleutelkluis werkte ook perfect... wij waren zeer tevreden en bij een volgende gelegenheid weten we Inqar te vinden.

• Communicatie

Goede service, duidelijke communicatie! Tevreden klant!

Voor de tweede keer op rij een meubelbak gehuurd. Vriendelijke medewerkers, je weet waar je aan toe bent en ze nemen alle opties met je door. Het betalen van de verhuur, de bord en het terugstoten verloopt vlot en volgens afspraak. Ik beveel INQAR Melissant bij iedereen aan. Tarieven zijn schappelijk en markt conform.

• Communicatie

Prima huurverloop alles in orde

Goede bus die technisch prima in orde was. Wel duidelijk al een leven gehad met krassen en deuken hier en daar. Hoort erbij en ze wijzen bij vertrek alles netjes aan. Verder gewoon goed in orde en een goede prijs/kwaliteit. Geen gezeik bij terugkomst, alles prima in orde. Een definitieve orderbevestiging per mail na telefonische bevestiging zou opzich fijn zijn zodat je iets zwart op wit hebt maar voor de rest is alles prima in orde.

• Deskundigheid N.v.t.

Goede service en auto

Goede verhuizing gehad met bakwagen die nog maar 28.000 km had gereden en keurig schoon was.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Geen geen gezeur gewoon goed geregeld

Ze doen dat stapje extra

Heieinde 14

5047 SX Tilburg

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.