Goede service, goede prijs.
Klantvriendelijk ! Kunnen goede oplossingen bieden voor onze transportbehoefte !
Fijn bedrijf Goede service Voor een goeie prijs
Prima verhuurbedrijf met persoonlijke service
Wij hebben een prima 1e ervaring met Ad Melissant B.V. Na invullen van reserveringsformulier werd ik meteen binnen een aantal minuten gebeld. Auto welke ik wilde was niet meer beschikbaar maar medewerker kwam met een vervangende auto welke prima voldeed. Wat ik zelf nog als tip zou meegeven: de vervangende auto werd telefonische besproken. Ik zou vervolgens zelf wel op prijs stellen het geen ik per telefoon heb besproken dat dit vanuit Ad Melissant vervolgens nog per e-mail bevestigd wordt zodat je dat ook zwart op wit hebt staan, dit om eventuele discussies met elkaar te voorkomen. Dat is dan ook mijn enige aanbeveling.
Goede bus, schoon en netjes. Snelle afhandeling bij ophalen en terugbrengen.
Goedgeregeld en goede prijs
Goede service en snelle levering..
Prims
was de eerste keer hier een auto gehuurd. Goed bevallen.
Goed. Makkelijke communicatie. Jammer dat ik de auto ambulance voor het volledige dag tarief moest huren terwijl ik hem net voor sluiting op heb gehaald en bij opnening de volgende dag alweer terug bracht. Maar verde erg tevreden. Vriendelijk behulpzaam personeel.
Vriendelijk, rechtdoorzee personeel. Prima autoambulance gehuurd.
Goed volgens verwachting.
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.