Gereserveerde auto stond op het afgesproken tijdstip klaar, waardoor het ophalen snel geregeld was. Ook bij het weer inleveren was alles snel geregeld.
Ondanks de corona situatie heb ik op een zondag een verhuisauto voor een dag en een relatief voordelig prijs kunnen huren.
Vriendelijk personeel, nieuwe/schone auto en naast Leiden cs en een Shell.
zie boven
Aardige mensen, makkelijk dingen te regelen. Denken met je mee.
First time I went I rented the car and in 5 minutes I received keys. Returning was also without hassle. Prices are very good with certain cars and they have a wide range of offers including big capacity vans. Surely will do a lot of business with them in the future. Thank you!
Blij dat er op korte termijn een transporter geregeld kon worden. De zaterdag voor Pasen gebeld voor een bestelbusje op dinsdag na Pasen. Al de spulletjes voor de verhuizing van mijn schoonmoeder paste er in. Daarna het overige meubilair en een gasoven/fornuis naar de kringloop gebracht, omdat deze in corona-tijd geen spullen aan huis ophalen. Het enige minpuntje was dat de bevestigingslatten aan de binnenkant los zaten. Met wat nieuwe schroeven is dit probleem echter te verhelpen denk ik (kenteken V-872-VB) Groeten van Richard.
Ik huur regelmatig bij de HuurMij, zowel in Leiden als in Leiderdorp, en mijn ervaring is altijd positief. De prijzen zijn goed en transparant, en het bedrijf betrouwbaar. Simpelweg super!
Accuraat en vriendelijke
Omdat door corona onze wintersport in duigen viel heeft INQAR er alles aangedaan om ons te gemoed te komen. Elk jaar prettig om bij hun te huren.
auto huren is zo geregeld.
De vertrouwde goede dienstverlening en prettige auto. Alles afgehandeld volgens de RIVM richtlijnen
Eerlijk verhuur bedrijf.
Alleen terugstorten borg mag sneller.
Heerlijk no-nonsense verhuurbedrijf. Geen botte bouwvakkers, maar behulpzame meedenkende mensen.
De wagen zag er schoon uit. Laadruimte mag iets schoner. Personeel erg vriendelijk
Netjes, op tijd, goede service,
Alles prima geregeld
Van A tot en met Z goed geregeld
Voor een zaterdag hadden wij de promo auto gereserveerd, ivm drukte werd het uiteindelijk zonder meerprijs een Skoda. Duidelijke uitleg en uitgifte. Bij het terugbrengen van de Skoda, op zondag, namen wij een bak met laadklep mee. Ook hier wederom een duidelijke inname en uitgifte. Alles bij elkaar een heel positieve ervaring, de medewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam (bijvoorbeeld bij het combineren van de betaling voor beide voertuigen). Met behulp van de sleutelkluis ook een makkelijke manier om de gehuurde bak terug te brengen buiten kantooruren.
Nog vóór openingstijd werd ik te woord gestaan. Zéér vriendelijke en duidelijke behandeling. Zeer klantvriendelijk.
Ik vond de personen achter de balie niet erg vriendelijk of meedenkend, overal hingen regeltjes over wat wel en niet. Busje reed verder goed en was groot genoeg.
Alles goed snel en vriendelijk geregeld. Afrekening op tijd. Vriendelijke mensen. Ik kom hier terug.
De gemaakte afspraak ging op een prettige manier. Uitgifte en inname auto waren prima en vlot. De financiële manier van Huurmij heb ik als zeer prettig ervaren: je betaalt bij de afspraak een borgbedrag en bij inname auto wordt binnen een paar werkdagen het retour bedrag uitbetaald op je rekening. Per mail ontvang je een gespecificeerde creditnota/afrekening. Het zakendoen als prettig en professioneel ervaren.