Goed en correct verhuur bedrijf We hadden voor een dag gehuurd Maar we hebben de bus binnen 4 uur terug gebracht Zonder aangegeven werd een lager bedrag berekend Top 👍
Vriendelijk geholpen en een zeer nette auto meegekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik en mijn medereiziger hebben goed gebruik gemaakt van de auto. Ook tijdens slecht weer (storm) hield de auto zich goed, zowel geladen als ongeladen. Zeer tevreden.
Snel geholpen, niet duur. Ben tevreden. Enige minpunt is dat je niet kan parkeren op hun terrein, maar er werd goed uitgelegd, waar je wel kan parkeren.
Fijn bedrijf om je gewenste voertuig te huren. Mooi onderhouden voertuigen.
Op heel korte termijn een busje kunnen huren. Top geregeld.
snelle nette regeling een bestelauto kunnen huren waarbij al n=mijn wensen zijn vervuld
's morgens nog iets voor openingstijd de auto kunnen ophalen. Netjes en goed geholpen en de auto is prima waarvoor hij bedoeld was (verhuizing). Prijzen zijn wel ex BTW en dat had ik even gemist.
Beste Ed, Welke prijzen bedoeld u? De prijzen op onze website zijn incl. btw.
Vriendelijke behandeling, duidelijke uitleg bij afhalen en ook terugbrengen wordt netjes afgehandeld en afrekening/ terugstorting wordt ook zeer snel afgehandeld
Jammer dat je je eigen auto niet direct bij het bedrijf kan parkeren maar een stukje lopen er van daan. Wel weer goed dat het busje heen even mee reed.
Na ervaringen met andere verhuurders ben ik blij dat er een verhuurder is die niet er op uit zoveel mogelijk extra kosten te berekenen. Ook geen problemen rondom schades die er al waren die ineens jouw schuld zijn. Op een enkele keer na (was feestdagen) ook snel met terugstorten van de borg. Efficiënt met de afhandeling van reserveringen. Ben gewoon erg tevreden met jullie.
Nadeel is dat je je eigen voertuig tijdelijk elders moet parkeren.
Snel geleverd en snelle terugbetaling. Goede ervaring. Service is prima.
Snel,betrouwbaar,vriendelijk
Ik huur hier regelmatig voor een paar dagen een auto. Zeer betaalbaar. Personeel is vriendelijk, flexibel en denken mee met de klant.
Alles prima geregeld. Mooie bus met dubbele cabine. Probleemloos mee naar Antwerpen gereden met de band. Betrouwbaar.
Precies wat je kunt verwachten. Prijs kwaliteit is prima en je wordt snel geholpen.
De leenauto werd correct opgeleverd en met een intake formulier via e-mail bevestigd. Ook de inlevering werd efficiënt gedocumenteerd en ook via email bevestigd. Prijstelling van de promo-auto perfect!
Soepel reserveringssysteem en uiterst vriendelijke medewerkers.
Vriendelijk personeel, prettig bedrijf om auto te huren .
Alles was goed geregeld, prima tevreden
Prima bus, prima communicatie, prima prijs. Ideaal om even snel te verhuizen.
Goeie service en erg vriendelijk..
Vriendelijke en fijne medewerkers