Vriendelijk en vlot
Op zich prima. Deze keer lag de gevraagde stang niet klaar en heb die zelf moeten ophalen in Leiderdorp. Verder alles keurig afgehandeld.
uitstekende service!
Zeer goed alleen terug storten van de borg kan wel iets sneller
Prima, heb al jaren deeltijd abonnement
Prima en correct. Nette auto’s en een goede huurprijs.
op korte termijn had ik een auto bij leiden gehuurd deze was alleen niet meer ter beschikking waardoor de bestbetreffende medewerker gelijk voor een betere oplossing ging kijken, deze had bij leiderdorp nog een auto staan en reserveerde deze meteen voor mijn gebruik. waardoor ik nog steeds weg kon met de auto, wat een snelle en goede service
Correct en vlot
Best prima. De nasmaak blijft over een niet volle tank afgeleverd. Er werd gemeld dat de brandstof meter kapot zou zijn. Ik had 7 maanden geleden exact dezelfde wagen gehuurd en toen deed deze het. Na aftanken bleek de meter in orde en hebben de medewerkers geprobeerd mij met een kluitje in het riet te sturen. Misschien met de hoop dat ik na sluitingstijd zou retourneren?? E.e.a. is wel verrekend nadat ik hier melding van had gemaakt maar ik vond de reactie behoorlijk onverschillig.....
Snelle en vriendelijke service.
Prima service en dito vrachtwagen
Zeer slecht
Heel prettig om snel een klein busje te huren om een paar grote dingen te vervoeren. Aardig personeel.
great experience, the car i had rented was not cleaned in time so i was given another in pristine condition, very pleased with service