Nare ervaring met reserveren. Na het online reserveren krijg je een email. Ik dacht dat het gereserveerd was maar toen ik de auto kwam ophalen bleek dit een voorlopige reservering te zijn. Er is geen definitieve afwijzing of bevestiging gekomen. Dat is niet heel handig on daar op de dag van de verhuur achter te komen
prettige service, alleen was de website bij het maken van de reservering niet duidelijk dat een dagdeel huren op zondag maar tot 12:00 was ipv 13:00. Zou prettig zijn als dit bij het maken van de reservering duidelijker gecommuniceerd wordt.
Prima, snel accuraat en no nonsens. Geen kleine lettertjes.
Prima geregeld, vriendelijke mensen en een hele goede, vrijwel nieuwe wagen.
Positief. Aardige en behulpzame medewerkers.
Via internet gereserveerd, ging soepel en ook prima service
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, prima verhuisbus!!
Ik heb altijd goede ervaringen
Prima bedrijf, ik kom er al jaren. Het is altijd makkelijk huren, ophalen en terugbrengen van een busje.
Snelle en goede service voor het huren van een verhuisbusje.
Snelle en efficiënte medewerkers en goede service. Afhandeling na terugbrengen snel en overzichtelijk