Positief, snel reagerend op mail. Vriendelijk.
Vriendelijke medewerker die een duidelijke uitleg over de scooter gaf. Het was geen probleem dat we iets later waren i.v.m. vertraging OV en mochten een halfuur later terug komen. De borg was snel terug overgemaakt.
Goed, eenvoudig, snel.
Goede service en heel vriendelijk.
Halve dag een Renault Master (8m3) gehuurd voor een kleine verhuizing. PLUS: bus was prima, kreeg hulp bij parkeren van mijn eigen auto voor de deur! MIN: er kon alleen per dagdeel gehuurd worden. Dat gaf veel stress door \'werken tegen de klok\'. Huurprijs concurrentie is een stuk lager.
Voor de eerste keer hier een auto gehuurd. Heel vriendelijk ontvangen en geholpen. Uw medewerker Tjeerd heeft de auto voor uitgifte door de wasstraat gehaald, heel attend! Ook de inname van de auto ging op een vriendelijke wijze. Compliment voor zulke fijne medewerkers.
Snelle service!
uitstekende service, goede prijs