Is goed
Positief, al rekende medewerker abusievelijk te hoog tarief. Dit werd meteen gecorrigeerd toen ik het aangaf. Vraag mij af of dit per ongeluk was?
Zeer goed, flexibel, goede service
Heel goed! Goede prijs en top service
Prettige communicatie en heldere uitleg over de auto en kosten. De gehuurde auto voor 15 dagen was zeer goed en boven mijn verwachting. Als ik een min punt zou moeten zeggen , dan had de gehuurde auto wel wat schoner mogen zijn bij ophalen. Al met al een goed bedrijf.
Auto stond klaar op afgesproken tijd. En de afhandeling bij het inleveren,verliep soepel en snel. Dus ik ben een tevreden klant,en doe de volgende keer weer een beroep op jullie bedrijf. Met vriendelijke groeten, J.Neuteboom
Bij ontvangst van de auto stond vermeld: Geeft niet vol aan, is vol. Bij terugkeer op de zaak de auto overgegeven. Hierbij aangegeven dat er 2e is getankt en er geen brandstof meer in de tank gaat. Er werd aangegeven dat het probleem bekend was. Werd als OK afgedaan. Bij de eindafrekening, die ik via de mail ontving, is er 5 liter brandstof in rekening gebracht? Ik ben zeer benieuwd naar de motivatie van deze kosten! Als dit bekend is kan er toch ook over gecommuniceerd worden! Waar is nu de brandstof in- of opgegaan? Onduidelijkheid dus!