Goede service.
Prima, alleen prijs en hoeveelheid liters aftanken voor 21 km vond ik hoog.nieuwe bus en duidelijke uitleg waren heel goed.
super! Ik had specifieke wensen en die bus is ook speciaal voor mij gereserveerd
Goede service, goede beschikbaarheid van auto\'s
Prima,erg prettig,accuraat
Zoals altijd, prima
Meer dan goed.
Bakwagen zag er netjes en schoon uit, was als nieuw. Enige nadeel, ik had de bakwagen van 08:00 - 13:00 gehuurd. Pas om 08:00 gaat de receptie open. Stond om 07:50 al voor de deur, maar was de tweede in de rij. Voordat ik het voertuig echt mee had was het al 08:30. Voor dat half uur wel moeten betalen, maar dus geen bakwagen gehad.
De ervaringen op het gebied van autoverhuur zijn ons tot nog toe heel goed bevallen. Daarnaast ook het contact met Koen van Ulden vorig jaar, over de samenwerking tussen Asopos de Vliet en INQAR Huurmij Leiderdorp was positief.
Prima goede service en kwaliteit
Makkelijk, snel en helder