Onze ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief. Weliswaar hebben we vooral te maken met de vestiging in Leiden, maar soms huur ik ook via Leiderdorp. Onze indruk is dat het personeel heel goed wordt geselecteerd: ze zijn aardig, behulpzaam en laten nooit blijken dat iemand al dan niet (echt) zeurt. Soms moet ik om extra informatie vragen, maar in de regel krijg ik alles te horen wat ik vooraf moet weten, en ook als ik soms minder dan een dag tevoren bel om een auto te reserveren proberen ze zoveel mogelijk mee te denken om ons toch te helpen. We huren als sinds 1995 bij dit bedrijf - hadden we slechte ervaringen, dan hadden we natuurlijk al elders ons heil gezocht. Over hun deskundigheid (in de omgang met auto\'s?) heb ik geen oordeel.
Een hele fijne en prettige ervaring met dit bedrijf.Het was niet de eerste dat ik bij het bedrijf een auto huurde.Altijd goed en deskundig geholpen.
Ik kwam zonder reserveren voor een bus. Omdat ik hem alleen in de ochtend nodig had kon ik er ook gewoon een mee krijgen. Omdat i hem binnen een uur weer terug bracht werd de huurprijs ook een heel stuk minder. Dat vond ik heel schappelijk.
Vriendelijk, duidelijk en prettig. Enige verbeterpunt is de opzet van de factuur, die is wat verwarrend.
Ben nu 2 keer geholpen door de beste medewerker ooit leek wel wat een vriendelijkheid en snelle werker is dat die bionda!
Helemaal fijn! Snel, goed en vriendelijk alles geregeld!
Mijn ervaringen met het bedrijf zijn goed. Prettige service, je kunt er snel een auto regelen. Kwaliteit van de huurauto\'s is prima. Dat het bedrijf ook nog eens dicht bij zit is een bijkomend voordeel
Smetteloos
Vertrouwd en snel een auto huren. Vriendelijk personeel! Helaas waren 2 water flessen in de laadruimte over het hoofd gezien. Met dank aan de vorige huurder die het water had vervangen voor een andere vloeistof, bah bah bah.
Prettig. Goede service!
Goede ontvangst en professioneel personeel. Misschien een betere uitleg van de Tom-Tom. Niet verteld dat de wielsensor blijft branden en dat je dit kan negeren.
Super zeer toffe medewerkers goede services