Ervaringen zijn positief, ik huur met enige regelmaat
Opzich een prima service. De dame die mij hielp was erg klantvriendelijk. Echter stonden ze maar met z\'n tweeen waardoor het wachten tot ik geholpen werd wel erg lang was. Daarnaast hadden we online een traploper gereserveerd en was die helemaal niet aanwezig. Nu was dat in mijn geval niet een ramp, maar is natuurlijk niet netjes.
Huur hier regelmatig een auto. Meestal de promo ivm prijs. In alle contacten tot nog toe zeer efficient en professioneel. Email verkeer is nuttig.
Ik ben niet tevreden over jullie service want ik had bij tango in leiderdorp vol getekend en de afstand tot jullie vestiging is maar 100 meter en jullie als nog 5 euro in rekening gebracht voor brand stof 5 euro is niet veel geld het gaat om dat jullie zomar van alle kant knipt
Perfecte service en snelle afhandeling.
Ik had een bestelling via de site gedaan bij filiaal Leiden. Deze gaven al snel aan dat de auto die ik wilde huren niet beschrikbaar was maar wel in Leiderdorp. Na mij toezeggen is de reserving doorgezet naar L\'dorp. Ik heb had een busje gereserveerd en traploper. De reservering van het busje was wel doorgekomen maar die van de traploper niet...Daar stond ik dan op de dag van verhuizing met bus zonder traploper...De medewerker van L\'dorp heeft wel 6 keer geprobeerd te bellen met Leiden met de vraag waar is de traploper..maar de medewekers van Leiden vonden het niet nodig om de telefoon op te nemen...
Het enige jammere vond ik dat we zo lang moesten wachten voordat we de auto mee konden nemen. Er staan twee werknemers voor uitgifte en dan gaat de telefoon ook steeds. Verder alleen maar positief!!
Perfect. Snelle service en prima informatievoorziening
Goed.
goede vriendelijke en snelle service
Al meer dan een jaar klant van dit efficiënt en flexibel opererende bedrijf. Uitermate klantvriendelijke service en duidelijke informatie t.a.v. de huurovereenkomst. Prettige dynamische werksfeer en tot in de puntjes verzorgd materieel.
Jammer dat de verhuiswagen voorheen gebruikt was om bouw puin te ruimen, en dat dat niet goed was opgeruimd. Verder zoals altijd fantastische dienst.
Prima service. Contract wordt goed toegelicht en doorgelopen. prima wagen Terugbrengen na sluiten van receptie geen probleem want sleutel is via sleutelkluis in te leveren. Dat is echt echt handig. Verlaagd stress om voor sluitingstijd klaar te moeten. Maximale benutten huurtijd dus mogelijk. raketje na harde werken echt precies goed
1 dag autohuur
Prima dienstverlening, vlotte en flexibele service en zeer klantvriendelijk.