4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk af te spreken. Ruime keus uit wagenpark. Nette afhandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zoals steeds (regelmatige klant!)heb ik erg positieve ervaringen met uw bedrijf. Zowel in Leiderdorp als in Leiden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1x per 14 dagen huren wij op donderdagmiddag een personenbus. Wij gaan dan met ouderen uit Leiderdorp een leuk uitstapje maken. De reacties van de chauffeurs zijn over het algemeen positief. Wanneer er een klacht is, wordt er ook naar een oplossing gezocht.

2 sterren: slechter dan verwacht

Opzich prima maar,, De auto stond niet op de afgesproken locatie ( ipv leiderdorp moesten we naar leiden)De auto was erg vies van binnen ( rechter zij raam was zo vuil dat je er niet door heen kon kijken, leek als of er iets van uit binnen tegen aan was gegooid!) Ook miste ik een plaats om je telefoon neer te plaatsen ( hands free bellen is nu haast onmogenlijk)

4 sterren: goede service, goed behandeld

EEN AUTO GEHUURD VOOR DE VAKANTIE NAAR SPANJE,EEN PRIMA ERVARING,EN EEN ZO GOED ALS NIEUWE AUTO VOOR EEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJS. VOOR ONS EEN ZEER POSITIEVE ERVARING DIE ZEKER IN DE TOEKOMST HERHAALT GAAT WORDEN.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prettige service, goed aanbod. gewizigde openingstijden hadden beter gecommuniceerd moeten worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In principe uitstekend geholpen. Enige opmerking die ik zou willen plaatsen is dat die schade stickertjes wat consistenter gebruikt kunnen worden. Beetje vervelend om (bij aflevering) dat formulier er bij te moeten pakken om aan te tonen dat al die schades inderdaad niet van mij waren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super!!! Snel te reserveren via de site. Mooie prijs. Fijne service! Kom er zeker terug!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wat ik er van verwacht. Ik ben tevreden. Leuk ook dat als je vaker komt dat er dan meegedacht wordt over welke auto\'s er zijn en wat leuk is om in te rijden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Kosten blijven altijd erg vaag! tot je de rekening binnen krijgt heb je geen exact idee! JE heb een actie dat je een DAG extra krijgt voor de zelfde prijs! MAAr niet de vrij kilometer? dit zal zeker ergens staan in de kleine letters! maar lijkt mijn niet echt klant vriendelijk. Ik gooi op nog geen 100meter van de huurmij de tank vol! en tot twee keer toe gaat er dan toch nog 3 liter in? dit lijkt mij niet te kunnen? bij het ophalen van de auto de laatste keer was er geen hoedenplank en klopt bij controle de kilometerstand niet! maar 14 kilometer maar toch! het personeel is erg vriendelijk en het is altijd erg makkelijk om het te regelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd even vriendelijk wie dan ook, en dat is voor de klant zeer belangrijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een prettige ervaren. De medewerker was leuk en duidelijk met zijn uitlegging en de auto rijdt lekker zonder probleem.

prima verhuurbedrijf

Lijnbaan 12