Wij zijn heel tevreden over Huurmij Leiderdorp. We hebben een deeltijd-abonnement en er is inderdaad altijd een passende auto beschikbaar, ongeacht hoe snel de auto nodig is. Er wordt door de medewerkers meegedacht over de best passende auto en de auto\'s zijn altijd in uitstekende (schone) staat.
Niets dan lof voor de service en klantvriendelijkheid van uw medewerkers!
Efficiënt en zeer klantgericht
Mijn ervaring is goed te noemen, maar er is slechts 1 kanttekening: heb in Leiderdorp op de Engelendael bij BP afgetankt en diesel tot de bovenste rand laten komen. Deze pomp is op ongeveer 400 meter van Huurmij vandaan. Toch staat bij de afrekening 2 liter diesel afgetankt. Dit kan zijn een standaard bedrag dat berekend wordt als men niet bij Huurmij aftankt of een medewerker roomt op deze wijze af. In alle gevallen is het zeer onwaarschijnlijk dat ik 2 liter kwijt ben geraakt op 400 meter, zelfs als de diesel in een bocht uitgelekt is. Het gaat hier niet zo zeer om het afgerekend bedrag, maar de grote onwaarschijnlijkheid!
11-04-2014 een verhuiswagen gehuurt bij huurmij alles verliep eigelijk goed totdat we wilden wegrijden naar plaats van bestemming op het scherm was te lezen dat de motor gecontroleerd moest worden.De wagen langs de kant gezet en deed niks meer uiteindelijk na bellen kwam er een monteur die aangaf dat de accu leeg was dit was te voorkomen doordat we de motor moesten laten draaien als we de laadbak gebruikte( nu heb ik geen verstand van autos maar dit vond ik maar raar) toen mijn zus zo een wagen huurde was dat ook niet nodig. We gaven nog aan bij de monteur dat de motor gecontroleerd moest worden volgens hem konden we beter langs de zaak zelf gaan als we het niet vertrouwde.Nadat de monteur de auto aan de praat kreeg wilden we toch maar voor de zekerheid langs de zaak zelf gaan aangezein we naar brabant moesten ermee en toch maar evenb wilde dat alles gecheckt werd.De wageb gaf weer hetzelfde probleem \'laad motor controleren\' de wagen begon ook een beetje te schokken dus we hebben hem langs de kant gezet en na een telefoontje kwam er een monteur bij in eerste instantie was er geen andere verhuis wagen te leen maar later werden we gebeld dat er een uit alphen zou komen.Die jongen kreeg onze wagen niet aan de praat hij reageerde nergens meer op uiteindelij kregen we de klep open en moesten we zelf alle spullen weer overgooien in de nieuwe verhuiswagen.We zijn ruim twee uur later vertrokken dan gepland een belangrijke afpsraak moest ik afzeggen.en dat allemaal doordat ik gewoon een flut bak heb gekregen en wel uiteindelijk 15 euro korting kreeg! nou sorry ik vind het schandalig en dan ook nog zeggen ja mevrouw u had de auto nooit uit moeten zetten nou ik weet het niet als wij door hadden gereden hadden we waarschijnlijk de motor aan gort gereden. ik vind het een slechte zaak dat het zo word afgehandeld en dan moet ik het doen met 15 euro korting nou het is gewoon een bagger zooitje daar!
Ik belde naar locatie Zoetermeer maar kreeg locatie Leiderdorp aan de lijn. Dit vond ik vreemd. Verder was de service goed. Een aanrader.
goed, correct bestelbus was wel erg \"gebruikt\"
Alles ging goed, dus wat wil je meer. Geen idee wat ik bij de onderstaande vragen aanbod voertuigen en website moet invullen omdat ik daar geen ervaring mee heb.
Goedemorgen, wij zijn zeer blij met Huurmij, altijd vriendelijk, flexibel bijna alles is mogelijk. Ga zo door en wij bevelen jullie altijd aan als er gevraagd wordt naar huur mogelijkheden van een auto of bestelwagen. Met vriendelijke groet, Tinus van Santen Verhuisservice Voorschoten.