goeie service en precies wat ik nodig had, aardige medewerkers!
Duidelijk, geen gedoe, makkelijk, goedkoop. Puntje extra als men ook zichtbaar maatregelen zou nemen mbt corona zoals de sleutel even afnemen en een schone pen geven om het contract mee te ondertekenen.
Bij het innameformulier zat een bijlage schaderapport. Het was niet eenvoudig om te concluderen dat ik geen schade had veroorzaakt. De reeds aanwezige schades aan de auto stonden vermeld. Nu moest ik telefonisch navraag doen of ik aangeslagen zou gaan worden voor vermeende schade. Op het innameformulier stond in het tweede blok bij ‘schade bij inname niets ingevuld. Het ware beter en gerustellender indien hier in mijn geval ‘GEEN SCHADE’ zou zijn vermeld. Als niet dieselrijder is het goed om vooraf ad-blue ge-/verbruik uitgelegd te krijgen.
Steeds als ik een auto haal, word ik snel en vriendelijk geholpen. Als ik speciale verzoeken heb, denkt men mee. Als er problemen zijn, worden ze samen opgelost. Aardige collega's.
kan maar 1 ding zeggen. SUPER!!
Ik ben bij huurmij terecht gekomen omdat een ander bedrijf geen busjes te verhuren had. Ik ben direct goed en vriendelijk geholpen en dingen werden duidelijk uitgelegd als ik ze niet begreep.
Snel geregeld, goedkoop en vriendelijk ook nog! Me volgende auto huur ik zo weer hier.
Vakkundig verhuurbedrijf waar je altijd prima auto's mee krijgt. Rijd er altijd met een prettig gevoel vandaan. Ga zo door!
Je gaat uitlopen van een verhuizing kom ik er toch nog een dagje bij huren zonder problemen
Goed en snel geholpen!
Wat moet ik meer zeggen dat ….als je hier nog nooit bent geweest, mis je wat in je leven.
Bij ophalen wel vervelend dat er zo veel schade aan de wagen zat. Prima te besturen en te beladen. 650kg is echt te laag gewicht om te laden met een verhuizing. Service was prima . Bij retour brengen van 2 wagens waren ze tot de nok toe afgetankt 300mtr voor aflevering. Ondanks dat, vindt ik het wel kleinzielig om alsnog 2 liter in rekening te brengen.
Goed geholpen door de professioneel team. Snel geregeld.
Klantvriendelijk en erg behulpzaam
Goed en vriendelijk
Het is erg duidelijk en efficiënt. Goed personeel. Terug koppeling via de mail was erg duidelijk. Alleen waren ze mijn rekening nummer vergeten te zetten bij het uit te betalen borg en kosten. Kreeg het geld een week later. Is het betaling bank nummer niet gekoppelde aan de trug betaling ?
Zonder reserveren auto gehuurd voor 2 uurtjes. Werd snel geregeld. Vriendelijk personeel.
Reserveren was zo geregeld en bevestiging hiervan kwam ook snel binnen. Prima bestelwagen. Ook de gereserveerde accessoires (steekwagen en 2-tal hondjes en verhuisdekens) waren reeds in de vrachtruimte aanwezig. Ook top dat het aftanken kon plaatsvinden op de afhaal locatie (Leiderdorp) en dat mogelijkheid er was dat het voor je geregeld kon worden.
Had een busje nodig voor transport van enkele meubelstukken. op het allerlaatste moment hebben zij nog een busje geregeld. half puntje aftrek omdat bij het ophalen van het busje mij twee zaken niet verteld zijn, overigens kleine zaken.
Doordat mijn eigen auto het af heeft laten weten, heb ik een aantal keren een Renault Mégane Bose gehuurd en een Citroen C1 met hun reclame. De Renaults verbaasden mij: zowel de Benzine als Diesel auto's hadden sterke en heel stille motoren. En bij de C1 reed ik met een glimlach weg. Het is gewoon een heel leuk autootje. Een soort rugzak gevoel. De huurprijzen vind ik goed aansluiten en zeer acceptabel. Vooral gezien zij vrijwel nieuwe uitstekende auto's meegeven. Wat mij ook heel positief opviel, dat bij oplevering naar ieder putje en krasje gekeken werd en ook op hun 'Apple telefoon genoteerd. Heel nauwkeurig, om geen enkele discussie te krijgen. Al met al: een tevreden klant. :-).
Great experience 5⭐️
Een prima service 2 keer een bestelbusje gehuurd niet duur maar de 2de keer krijg je een busje mee die is best nieuw na prima maar was met uitgifte een beschadiging bij bestuurders-portier en daar was geen documentatie van opgemaakt dus gaan ze met inleveren toch nog proberen om de schuld in jou schoenen te gooien