Prettig geholpen

Auto langs gebracht voor APK. Auto was op de afgesproken tijd klaar. Handig dat je ook even een leenfiets kunt gebruiken.

Vriendelijk personeel en een goede uitleg van wat het probleem is.

Precies wat ik zocht, met een glimlach

Een garage is niet alleen maar knip en plak werk in je auto. Je moet ook het vertrouwen hebben en geven dat het vervoermiddel in goede handen is. En dat is mensenwerk, en wat ik bij jullie ontmoet. Keep it up!

Duidelijk

De afspraken worden netjes van re voren verteld, en je krijgt ook van te voren een prijsafspraak. Zo weet je waar je asn toe bent.

Alles uitgevoerd zoals afgesproken

Auto weggebracht voor periodiek onderhoud. Mij was opgevallen dat myrenault+ was verlopen. Gevraagd of dit kosteloos verlengd kon worden zoals bij andere dealers. Bij het ophalen is de auto weer in orde en myrenault gratis verlengd. Goede service, vriendelijk ontvangen. Kom volgend jaar terug voor apk en onderhoudsbeurt.

Ben tevreden, maar….

Er is geschreven, dat er in de auto gezogen is, maar dat is niet gebeurd.

Prima geholpen. Ook met de extra vraag die ik had

goede service

auto had APK nodig , deze door allerlei redenen 2 x verplaatst. Dit was allemaal geen moeite en probleem voor planning werkplaats. Dank voor de flexibiliteit!

Stern laat je niet inde steek

Op de dag dat ik naar een crematie moest, gaf mijn auto een storing in het remsysteem aan. Bij de receptie gaf ik aan dat ik weinig tijd had. Snel werden de hulptroepen ingeschakeld en binnen enkele minuten werd mijn auto met de computer verbonden om de storing te analyseren. De service adviseur en de monteur hebben mij vriendelijk uitgelegd dat ik mij geen zorgen hoefde te maken en dat ik rustig naar de crematie in Den Haag kon rijden. De service adviseur bood mij nog aan de volgende dag te bellen om te informeren of de storing terug was gekomen en zo nodig een afspraak te maken voor nader onderzoek. Mijn dank dat ik met een korte oponthoud in de garage weer met een veilig gevoel de weg op kon.

Zoals is afgesproken werd netje de auto opgehaald en in orde gemaakt.

Aardige medewerkers en geweldig bedrijf

Mooi team aan de balie, deze keer geholpen door Brian. Leuke gast en altijd in voor een praatje.

Tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurt.

Afspraak maken voor de onderhoudsbeurt verliep goed. Daarbij werd goed aangegeven wat er zou worden gedaan en wat de kosten zouden zijn. Het telefonisch contact over bijzonderheden tijdens de beurt ging ook goed. Duidelijk werd aangegeven wat er verder nog moest gebeuren en wat de kosten daarvan waren. De auto werd ook gewassen en het interieur uitgezogen. Alles dus volgens afspraak verlopen. Zeer tevreden!

prima ontvangst en duidelijke begeleiding

zoals gewoonlijk werd ik goed ontvangen en werd er goed gerageerd op mijn vragen en opmerkingen

Super!

Ik ben wederom super geholpen, mijn Twingo kan er weer lekker tegenaan!

Goede service, aardige betrokken medewerkers.

Prettig en vakkundig

Vriendelijk en duidelijk geholpen.

prima afhandeling van onderhoudsbeurt conform afspraak

keurig conform de offerte gewerkt; vooraf netjes geïnformeerd middels prijsopgaaf. Ook afspraak check telefonisch gedaan door Renault

Helemaal tevreden!

Het ging deze keer om apk en groot onderhoud. Ik kon wachten. Toen bleek dat er nog problemen waren met het thermostaathuis. Er werd duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren en wat de kosten waren. De reparatie kon meteen worden uitgevoerd en ik kon wachten. Helemaal tevreden en het kopje koffie was lekker. Stan de Beer.

Vriendelijk

Leenauto beschikbaar en beurt goed gedaan

Duidelijk en helder

ZEER GOED

Alles was zeer goed geregeld.

Na beurt terug naar garage ivm trillen van stuur

Ik had mijn wagen weggebracht voor n beurt en aangegeven dat mijn wagen naar links trok. Er bleek n groot verschil in slijtage vd band te zitten. 2 banden zijn gewisseld. Gevolg, stuur trilt heel erg en baco sleutel brandt. Heb zelf bacosleutel gereset. Trillen: loodje onderweg verloren of er niet goed ingezet. Ik heb gisteren weer op de snelweg gereden maar heb het gevoel dat het trillen minder is geworden maar niet volledig weg.

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en keurig geholpen. Het probleem dat ik had met mijn auto was binnen 45 minuten verholpen.

Keurig

Prettig

Rietveldenweg 36

5222 AR 's-hertogenbosch

Over Renault- en Dacia-dealer Stern 's-Hertogenbosch

Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault