Ondanks een tegenvaller uitermate tevreden

Zoals hierboven omschreven kwamen we onverwachts voor een reparatie te staan die nogal prijzig was. Gelukkig zijn we erg netjes te woord gestaan door Bert en zijn collega's. Ze hebben netjes uitgelegd, laten zien wat er aan de hand was, waarom het gemaakt moest worden en waarom het in ons geval prijzig was. Ik heb het gevoel dat ze ook aan de voorkant alles op alles hebben gezet om de kosten te drukken (ivm mogelijk coulance regeling van bedrijf Renault bij dit probleem). Al met al erg tevreden over service, snelheid van reparatie.

Snel en doeltreffende hulp

Snel en doeltreffende hulp

Uitstekende service

Mijn ruitenwisserblad was kapot. Had geen afspraak gemaakt en toch werden er binnen 10 minuten nieuwe opgezet door een monteur. Kan nu weer veilig rijden.

Deskundig advies, snelle reparatie en goede service

Na wat problemen met wat waarschuwingen op het Dashboard werd al snel na een gesprek met de monteur duidelijk wat de oorzaak was. Ik werd goed geadviseerd over de te maken kosten (in relatie tot de leeftijd van de auto) Vervolgens was de auto ook nog eens eerder klaar dan gepland (eerlijk gezegd was dat gewoon geluk om dat het onverwachts rustig was in de werkplaats)

Er wordt vooraf overlegd wat er uitgevoerd moet worden en dat wordt ook uitgevoerd.

Goede service!

Helaas probleem onopgelost

Audio-installatie gestoord.Ondanks positieve benadering door uw medewerkers is herstel niet gelukt. Probleem is niet opgelost.Helaas

Erg klantvriendelijk.

Men denkt altijd mee. Plezierig bedrijf.

uitermate vriendelijk personeel

goede service en uitstekend geholpen

Trekhaak super netjes gemonteerd

Trekhaak super netjes gemonteerd. Ben er blij mee.

Super klantvriendelijke service

Klantcontact met service en dienstbaarheid is fantastisch. Medewerkers zijn betrokken bij het tip top maken van de auto. Er wordt van alles aan gedaan om te worden ontzorgd en er wordt meegedacht naar realistische betaalbare oplossing.

Top service

Super netjes en duidelijk wordt je geholpen, super vriendelijk personeel.

Medewerkers balie en werkplaats zijn erg vriendelijk en zetten zich duidelijk in voor de klanten

Personeel was erg vriendelijk, en wij zijn snel geholpen. Alles was prima en naar behoren

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Vakkundig advies gekregen waardoor probleem werd opgelost

Uitstekend en bovendien vriendelijk geholpen

Toch snel geholpen zonder afspraak! Heel fijn dat dit gewoon kan

Mijn probleem goed opgelost!

In mijn nieuwe Renault Captur zat een probleempje: bij het in een tunnel of viaduct inrijden werd de verlichting van het dashboard erg gereduceerd en bij het uitrijden uit de tunnel bleef het zelfs een poosje zwart. Het bleek een foutje in de software te zitten dat vervolgens keurig werd opgelost.

Geweldige service

Bijzonder aardige medewerkers, prettige behandeling

Altijd goede service

Heel prettige en correcte behandeling

Word gebeld als er bijzonderheden zijn

De “reparatie” (heel kleine verf bespuiten) is keurig hersteld. Maar, onze Clio is, gelijktijdig met aanname van een Dacia (privé lease), op 9 juli 2021 afgegeven. Echter, na enkele telefoontjes, hopen we vandaag 23 juli het afgesproken bedrag op onze rekening te ontvangen. Dit vonden we niet de werkwijze die we gewend waren! Na 2 weken!!

Prettige vakkundige behandeling

Duidelijke afspraken en correcte uitvoering. Vriendelijk personeel

Fantastisch

Op het afgesproken tijdstip mijn auto gebracht. Ik werd direct geholpen. Degene die mij hielp liep nog eve; de offerte door. De rijwiel die afgesproken was stond klaar. Kreeg telefoon dat de auto gereed was. Bij het ophalen werd ik eveneens direct geholpen. In 1 woord fantastisch.

Vriendelijk ontvangen Netjes

Prima ervaring. Alles op tijd en volgens afspraak.

Niet nodig.

Prima service, vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel maar service kan beter!

Afspraak is niet nagekomen en na een terugbelverzoek is er ook niet teruggebeld.

Rietveldenweg 36

5222 AR 's-hertogenbosch

Over Renault- en Dacia-dealer Stern 's-Hertogenbosch

Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault