super vriendelijk en zeer goede communicatie
Kwaliteit van service is hoog.
Ik heb de afspraak on line gemaakt en kon wachten totdat de auto klaar was. Tevens goed en proffesioneel op de hoogte gebracht van het onderhoud van mijn auto dat op termijn nog gebeuren. Hierdoor kreeg ik een goed beeld wanneer er afspraken moeten worden gemaakt met de garage.
Zeer tevreden met de medewerkers aan de balie, goede uitleg gekregen en prima advies. Breng mijn auto hier voortaan altijd heen.
Het probleem was snel gevonden (water op de bodem in de auto vanwege verstopte airco-afwatering), en het is goed opgelost. Er werd fijn meegedacht ivm vervangend vervoer wat dmv een huurauto voor 1 dag is opgelost. Drogen kost gewoon tijd, maar die tijd geeft de garage ook genomen voor een goed eindresultaat.
Ik had graag vernomen bij het maken van de onderhoudsafspraak dat mijn lease maatschappij in Eindhoven een haal en breng service heeft. (Arval).
Snel en goed geholpen. Jammer dat ik terug moest komen voor een reparatie van 10 minuten en een onderdeel van misschien 1 euro.
Zeer netjes en vriendelijk geholpen
Goede service zoals altijd !
APK werd netjes gedaan en leenfiets was goed geregeld.
Alles volgens afspraak uitgevoerd, professioneel afgehandeld.
Zoals altijd weer met vriendelijke aandacht geholpen.
snelle service
Altijd prima service
snelle reparatie van ruitenwissers in deze natte wintertijd erg belangrijk. Kon snel terecht en snel uitgevoerd
Telkens weer word ik prima en deskundig geholpen, via mail via telefoon en op locatie! Complimenten aan het team!
Ik ben zelf niet in de werkplaats geweest. De nieuwe auto is op 11 januari bij mij thuis afgeleverd. Uitstekende service met alle uitleg, voor zover mogelijk was met de beperkingen van deze tijd.
Netjes en vriendelijk geholpen.
Grote beurt auto. Snel terecht en in een paar uur klaar. Vriendelijk personeel.
Altijd klant vriendelijk, informatief en pri.a servi e
Alles op korte termijn en volgens afspraak
Prima behandeld
Zie bovenstaand.