Top service, snel en goed geholpen

Net voor vakantie last minute ertussen gepland voor een zomercheck en bandenwissel.

Prima geholpen

Prima geholpen

Fijn bedrijf top geholpen

Goed geholpen en zelfs de auto mooi schoon van binnen en buiten

zeer slechte communicatie

auto meer als een week kwijt , kosteloos vervangend vervoer wordt niet aangeboden, ondanks dat reparatie onder garantie valt. voor mij in ieder geval de laatste keer dat ik bij Stern een auto aanschaf of wegbreng voor onderhoud.

Uitstekende vriendelijke service

Mijn auto perfect onderhouden. Duidelijkheid. Vriendelijkheid. Erg goede garage.

Heel fijn geholpen, zeer vriendelijke mensen en goede service!

Zeer vriendelijke mensen en goede service!

Zoals al die jaren er kom weer voortreffelijk geholpen.

Alles volgens afspraak

Vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk en snel

Gezellig en behulpzaam personeel

Zeer goed: service, adviezen en communicatie.

Stern Eindhoven is een top garage.

Voor een servicebeurt en APK. De receptie gaf direct al aan dat APK pas in 2022 aan de orde is. Voor 12 uur werd gebeld, dat servicebeurt al volledig was uitgevoerd bij de aflevering in januari, zodat is volstaan met een zomercheck van de wagen. Zeer attent en aanzienlijk goedkoper dan verwacht.

vriendelijk personeel

Persoonlijke aandacht en deskundige voorlichting

Prettig bedrijf met vakbekwaam personeel.

Duidelijke en transparante manier van werken. Prettige sfeer , perfect geoutilleerde werkplaats met vakbekwame mensen ook geschikt voor reparatie en onderhoud van vreemde merken.

Zoals altijd super tevreden

Wanneer ik bij Stern moet zijn voor beurt, reparatie of apk keuring wordt ik altijd keurig behandeld en ze zorgen dat ik weer veilig de weg op kan.

Zowel verkoop&onderhoud zeer klant vriendelijk.

Zie boven

Hoe zit het met de garantie auto bijna 1 jaar en 3000 km gereden ?

Ik heb door de Corona de auto niet kunnen uitproberen, mijn wekelijkse route is Appie, Jan Linders en Aldi. Hoe zit het met de garantie ?

Snel geholpen zoals altijd

Lamp kapot direct vervangen

Gewoon super

Alles ging ok

Goede service alleen jammer dat men compressor van airco niet op voorraad had.Deze was kapot

Fijne garage topper.

Goed geholpen, vriendelijk personeel.

Super goed geholpen

Ik ben door het team van Stern Eindhoven enorm goed geholpen. Alles is naar wens Ik had een vraag die enig uitzoekwerk vroeg. Uiteindelijk kreeg ik van het team van Stern het goede nieuws. Iedereen enorm bedankt!!!!

geweldig!!

vriendelijke en meedenkende mensen, en wat zeer belangrijk is: vakkundige monteurs.

Goede afspraak, kon wachten op de onderhoudsbeurt, zeer vriendelijke medewerkers, deskundige informatie.

Goed geholpen

Fijne garage

Onderhoudsbeurt

Prima onderhoudsbeurt, goede afspraken, perfecte tussentijdse update en vriendelijke, kundige afhandeling aan de receptie. Ook nog de auto gewassen en uitgezogen. Beurt met een gouden randje