Alles goed verlopen volgens afspraak.
Zijn zeer netjes geholpen
Goede complete service.
Fijne ervaring, auto weg gebracht en leen filets mee gekregen. Prettig mensen aan de balie.
Wordt altijd goed geholpen en op de hoogte gehouden van het onderhoud.
snelle reactie en duidelijk
Het hele proces verliep vlekkeloos.
Servicegerichte instelling en je voelt je bij een bezoek aan de werkplaats echt welkom. Wel jammer dat een bandenwissel voortaan zo duur is (124 euro). Hierover is in de ochtend ook niets gezegd dus een wat onaangename verrassing.
Vlot en vriendelijk geholpen
Vriendelijke mensen en beleef.
Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg, goede service.
aardige mensen, goede service en deskundige mensen
Er wordt goed geluisterd en meegedacht. Goede service enneenrettigebsfeer
Er wordt goed geluisterd naar de vraag!! En goed gecommuniceerd.
Het duurde allemaal helaas wat langer dan gepland. Sowieso was er een terugroepactie waarik niet van op de hoogte was waardoor de afspraak al 2 keer zo lang zou duren en dat duurde door updateproblemen ook nog eens veel langer dan gepland waardoor ik er ipv 45 minuten uiteindelijk ruim 3 uur heb gezeten. Wat dat betreft zou de communkcatie dus wel wat beter kunnen. Verder is alles naar wens verlopen
Positief
Goede service, maar online een datum en tijdstip kiezen gaat prima, alleen jammer dat ik geen bevestiging ontvangen heb dat de afspraak is bevestigd. Toch weer zelf moeten bellen voor bevestiging. Dat is dan de 2de keer al.
niks verder op te merken
Ben zeer tevreden
Vriendelijk, snel, conform afspraak en prima geprijsd.
Zeer goede afhandeling, de juist dingen gedaan niet te veel, en advies met follow up activiteit.
Goede en snelle service
Normaal
Werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik kreeg mijn auto schoon weer terug en ik kan er weer een tijdje tegen. Bedankt voor de goede zorgen!
Europalaan 2
5623 LJ Eindhoven