Alles naar volle tevredenheid geregeld

Goede en betrouwbare service, top bedrijf!!

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Je word altijd netjes geholpen en bij aanschaffen van een nieuwe wagen denken ze goed mee.

Altijd zeer goed bediend

Kundigheid en service

positief, goede communicatie.

geen bijzonderheden

Goede service en prettig geholpen.

Goed geholpen

Netjes afgehandeld

Volledig tevreden met resultaat en service

Uitstekende garage met zeer vakbekwame technische mensen

Kom hier sinds 1978 en heb nooit meer de behoefte gehad om van garage of merk auto te wisselen.

prima geholpen

was op afspraak direct aan de buurt. Was snel klaar.

Fijn personeel

Toe ik binnenkwam zat de man die me moest helpen aan de telefoon. Maar hij zwaaide wel meteen : " hij had me gezien". Dat heb ik bij dealers van andere mwrken zeker wel anders gezien.

Wij zijn 100 % tevreden!!

Onder het genot van een kopje koffie en een glaasje water is onze auto weer helemaal nagekeken voor een zomercheck! Top!

Fantastisch geholpen

Kleine storing, direct geholpen en snel weer weg.

Goed geholpen!

Prettig

Netjes geholpen

Alles netjes af gewerkt alleen liep beetje uit zo ongeveer anderhalf uur voor de rest heel tevreden

super

je wordt vriendelijk ontvangen , en zijn altijd bereid om je te helpen en te zoeken naar een oplossing

Ben dik tevreden.

Ik ben vriendelijk en deskundig te woord gestaan.Ik ben zeer tevreden over het onderhoud van mijn auto.Ik voel me als klant behandeld.

Alles ok. Tip: biedt vervangende auto gratis aan (alleen km vergoeding), net zoals bij sommige andere garages.

Goed en tevreden zo als het moet zijn.

Geen prettige ervaring

De reden is als volgt. Je maakt een afspraak ruim van te voren (aantal weken) om 10.00 uur . Je vult dat je erop wacht. Maar vervolgens zit je daar van 9.45 uur tot 13.30 uur. Dit betreft een leaseauto en ik zit er zwaar over te denken dat dit ook mijn laatste is bij hun.

Snel geholpen

Op tijd geholpen, prima APK en onderhoud en op afgesproken tijd een gewassen auto klaar.

zie boven en een zin

Zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden, zijn vriendelijk te woord gestaan en gebeld met betrekking tot nadere bijzonderheden aan de auto.

Ik ben goed en meteen geholpen. Fijn personeel. En alles snel geregeld.

Fijn behulpzaam bedrijf klantvriendelijk

Vriendelijk en deskundig personeel.

Goed geholpen

Goed advies snel geregeld