Top service

Altijd goed geholpen

Top geregeld

Snel en vakkundig

goed!!!

Worden altijd deskundig, vriendelijk en correct geholpen.

Perfect, correct en snel geholpen.

Zeer betrokken en enthousiaste medewerkers die er alles aan doen om klant tevreden te stellen. Helemaal top !!

prima deskundige service

vlot en deskundig geholpen

De ambiance gemoedelijkheid en service zorgen ervoor dat ik graag van de diensten gebruik maak.

Zie zin

Snel geholpen

Snel geholpen

Goed en vlot geholpen

Zomerbeurt gehad en kaarten geupdate…tevens geholpen om mn carplay weer aan de praat te krijgen!

Transparante en persoonlijke service

Bij aankomst doorgenomen wat er aan de auto moest gebeuren. zeer fijne leen auto mee tijdens het onderhoud. Ik werd netjes gebeld om de kosten door te spreken en vervolgens weer een telefoontje om aan te geven dat de auto opgehaald kon worden.

Snelle service

Mocht iets nog laten controleren. Er werd meteen tijd vrij gemaakt en de taak uitgevoerd. Ook zo antwoord en daarna meteen weer kunnen gaan. Super fijn

Alles prima geregeld

Fijn dat auto ook gewassen wordt.

Super service

Ik moest heel lang wachten op de software update dus toen hebben ze mijn auto voor me gewassen en gestofzuigd! Waar ik later aan dacht als tip: mocht een elektrische auto dan toch 2/3 uur op de brug staan is het misschien top als hij dan aan de oplader gehangen wordt als service?

goed bedrijf

prima ontvangst en afwikkeling

Good

Good

Fijne service en kwalteit

Prima service en kwalteit

Altijd snel geholpen!

Er was iets stuk aan mijn auto, ik ben binnen gelopen zonder afspraak omdat het onderweg gebeurde, er heeft meteen iemand mee gekeken en mocht niet verder rijden, de auto is meteen de garage in gereden en anderhalf uur later was hij weer als nieuw!

Lekkage koelvloeistof gemeld aan halfjaar geleden gekocht auto. Onderzocht en binnen garantie zonder problemen zsm gerepareerd.

Zeer klantvriendelijk en attent

Mijn ervaring met de Stern vestiging Valkenswaard is heel positief. Bijzonder attent, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook de vragen die op het laatste moment opkomen bij het afgeven van de auto i.v.m. de gemaakte afspraak, worden nog keurig netjes in behandeling genomen en afgewerkt.

Goede service en duidelijke afspraken zonder verrassingen

Gewoon goed !!!!

Ben zeer tevreden over de ontvangst en behandeling

Tijdens het wachten voor de zomercheck die ik heb laten uitvoeren kom ik gratis een kopje koffie nuttigen en ben ik door medewerkers vriendelijk aangesproken. De wachttijd was zoals afgesproken.

volgens verwachting en afspraak

kleine beurt volgens afspraak gedaan.

Goede serves

Staan altijd klaar afspraak of niet

Service is zo goed dat ik er speciaal voor naar Valkenswaard ga en niet naar Eindhoven

Slecht in poetsen!

Ik vind het vooral jammer dat je auto niet in 1 keer goed word afgeleverd, en ook niet in 2 keer. Voornamelijk het poetsen van de auto is zeer slecht. Je verwacht dat je auto geen swirl en matten plekken heb maar helaas is dat wel zo. De meeste dealers werken met polijst en een lakverzegeling. Helemaal in deze prijsklasse.

• Communicatie
  • Houding personeel
  • Uitleg
  • Heeft u nog vragen? N.v.t.
  • Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen? Nee
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

De Vest 52 A